O Άρης ρίχνει το μπάτζετ του 60%!

11:03 24/6/2012 - Πηγή: AEK365

ποχή... ισχνών αγελάδων ζουν στον Άρη και τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν προκύψει στον σύλλογο, αναγκάζουν την νέα διοίκηση να μειώσει το μπάτζετ ακόμα και 60-70% σε σχέση με πέρυσι.


Μπορεί οι «κίτρινοι» να απέκτησαν διοίκηση, αυτό ωστόσο δεν συνεπάγεται και ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Στον αντίποδα αυτά μοιάζουν με πραγματικό βουνό την δεδομένη στιγμή και φυσικά κατά κύριο λόγο είναι οικονομικής φύσεως. Αυτό

σημαίνει ότι για να είναι βιώσιμη η ΠΑΕ την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα πρέπει το μπάτζετ να μειωθεί τουλάχιστον κατά 60%, ενώ το «ψαλίδι» μπορεί να φτάσει ως και το 70%!

Σε πραγματικούς αριθμούς, τα χρήματα που αναμένεται να ξοδευτούν για την λειτουργία του τμήματος, δεν θα ξεπερνούν τα 1,5-2 εκ. ευρώ, κάτι άλλωστε που θεωρούνταν δεδομένο εδώ και καιρό. Η απόφαση εξάλλου για να πορευτεί ο Άρης κυρίως με νεαρούς παίκτες που φυσικά θα έχουν και μικρά συμβόλαια, είναι ήδη ειλλημένη, με τα πιο βαριά «χαρτιά» να είναι αυτά των Καπετάνου, Παπαστεριανού και Παπαζαχαρία, που αμείβονται με 150.000-200.000 ευρώ αλλά ακόμα και σ' αυτούς δεδομένα θα προταθεί κάποια μικρή μείωση στις αποδοχές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα