Μαρτυράνε από μόνοι τους στην εφημερίδα Derby

Από τη μία πλευρά ο εκδότης «παίζει» ενότητα, από την άλλη πάνω στα... ιπτάμενα χαλιά έχουν βγει «πιστόλια»!
Πήρε τ' όπλο του ο ήρωας κόμικ Μαύρος Πιτ...Ο επί σειρά ετών συντάκτης στο εν λόγω έντυπο και... πρωτοπαλίκαρο του εκδότη Κώστα Γκόντζου, ξαναχτύπησε μέσα από την στήλη του «Ελεύθερος Σκοπευτής» αποκαλύπτοντας, έστω και έμμεσα, την πριγκιπική μασονία που υπάρχει πλέον στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Πώς
αλλιώς εξηγείται η φούρια τού αποκαλούμενου «Πιτ» στη δημοσιογραφική πιάτσα, να υπερασπιστεί συνάδελφό του από πολιτική εφημερίδα που είναι επίσης «ερωτευμένος» με τον πρίγκιπα και σχεδόν καθημερινά είτε αβαντάρει τις κινήσεις του Τσάκα και της παρέας του, είτε υποσκάπτει την προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος; Μην ρωτήσετε σε ποιον… τσακολόγο δημοσιογράφο και σε ποια εφημερίδα μεγάλου εκδοτικού συγκροτήματος αναφέρεται, είναι σα να ρωτάτε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια…

Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι η φούρια του Πιτιακούδη να βάλει πλάτη στον συνάδελφό του δείχνει και την ισχυρή συμμαχία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των δύο μέσων και κρατά από την εποχή της πολυμετοχικότητας, όταν γινόταν ανελέητος πόλεμος στη διοίκηση του Νικόλα Πατέρα. Άλλωστε τις δύο εφημερίδες, πολύ πριν από την πριγκιπολαγνεία τις συνέδεε η Τζιγγερολαγνεία…

Οπως είναι ξεκάθαρη και η έκδηλη αγάπη της εφημερίδας Derby σε κάθε πριγκιπική προσπάθεια που πηγάζει από τον Τσάκα. Κατά τ’ άλλα ο Κώστας Γκόντζος συνεχίζει να πουλάει το «παραμύθι» της ενότητας και της στήριξης στην προσπάθεια Αλαφούζου, ενώ την ίδια ώρα καθημερινά και με πρωτοσέλιδα χτυπήματα και αρθρογραφία μέσα από την εφημερίδα του, συντηρεί κάθε ανύπαρκτο πριγκιπικό σενάριο, υποσκάπτοντας στην πραγματικότητα την «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

ΥΓ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Πιτιακούδης αποτελεί πιστό ακόλουθο του νέου πρωθυπουργού και μόνιμου θαμώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στα ματς του ΟΣΦΠ Αντώνη Σαμαρά, από την εποχή που ο μεσσήνιος πολιτικός είχε αποστατήσει από τη ΝΔ ιδρύοντας την Πολιτική Ανοιξη.
Keywords
Τυχαία Θέματα