Αναβλήθηκε η συζήτηση του ΣτΕ για το Προεδρικό Διάταγμα!

Το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν θα συζητήσει το Προεδρικό Διάταγμα της Διπλής Ανάπλασης την 1η Νοεμβρίου, όπως ηταν προγραμματισμένο...
Η αγωνία Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ΠΑΕ για το Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο προβλέπει κατεδάφιση της Λεωφόρου χωρίς πρώτα να έχει κατασκευαστεί γήπεδο για το Τριφύλλι, θα παραταθεί, καθώς η προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου συζήτηση του ΣτΕ αναβλήθηκε.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ
της ιστοσελίδας zougla.gr:

Παράταση στην αγωνία όλων των εμπλεκομένων με την Διπλή Ανάπλαση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr αναβλήθηκε η συζήτηση του Προεδρικού Διατάγματος στο Συμβούλιο της Επικρατείας, που ήταν προγραμματισμένη για την 1η Νοεμβρίου.

Ο λόγος της αναβολής δεν έγινε γνωστός, αλλά είναι δεδομένο πλέον, ό,τι είχαν δημιουργηθεί δύο μέτωπα. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είχε θέσει βέτο, ζητώντας ν’ αλλάξει ο νόμος Μπιρμπίλη και ως εκ τούτου και το Προεδρικό Διάταγμα, ενώ ο κατασκευαστής του εμπορικού (Μπάμπης Βωβός) και ο Δήμος Αθηναίων ήταν υπέρμαχοι του Π.Δ. Άλλωστε αυτοί ήταν που πίεσαν και το δρομολόγησαν.

Πάντως εάν όλες οι πλευρές αποφασίσουν να ζητήσουν νέο νομοσχέδιο για την Διπλή Ανάπλαση, το οποίο θα προασπίζει την Λεωφόρο (με το υπάρχων προβλέπονταν το γκρέμισμά της, δίχως να έχει φτιαχτεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο), τότε το όλο πρότζεκτ θα πάει τουλάχιστον έναν χρόνο πίσω, δίχως να διασφαλίζεται και πάλι η ύπαρξη του εμπορικού!

Η ιστορία μοιάζει με λερναία ύδρα, αφού ένα κεφάλι κόβεις και δέκα ξεπετιούνται στον ορίζοντα...
Keywords
Τυχαία Θέματα