Όταν οι οπαδοί τα «έβαλαν» με την ΕΡΤ

Πριν δύο χρόνια διαδήλωσαν κατά της ΕΡΤ αγανακτισμένοι φίλοι του Τριφυλλιού...

Πέρασαν δύο χρόνια από το «ντέρμπι της ντροπής». Από τη μεγαλύτερη κλοπή των τελευταίων ετών στο ποδόσφαιρο, από την αλητεία και την επίδειξη ψευτομαγκιάς που στοίχειωσε τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν και αποτυπώθηκε ανεξίτηλα στη μνήμη τους. Ο ΟΣΦΠ,
όμως, είναι σωματείο που έχει συνηθίσει το φίλαθλο κοινό σε τέτοιες τακτικές. Αυτό που ΔΕΝ χωράει ο ανθρώπινος νους είναι η αντιμετώπιση των συμβάντων (πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα) από την κρατική τηλεόραση!

Οι εκφωνητές έπαιζαν με τη λογική των θεατών και άλλα έβλεπαν και άλλα έλεγαν! Οι σκηνοθέτες, από την άλλη, θύμισαν τις παλιές καλές εποχές του TV Magic, ειδικά όταν ο Κώστας Κατσουράνης σκόραρε το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού.

Το GreenZone.gr θυμάται πως σαν σήμερα, στις 20 Φεβρουαρίου 2011, η λεωφόρος Μεσογείων κατακλύστηκε από αγανακτισμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, όλων των ηλικιών. Έξω από το μέγαρο της ΕΡΤ ζητούσαν ειρηνικά το δίκιο που τους είχαν στερήσει.

Και ποια ήταν η στάση της ΕΡΤ και της εκπομπής «Αθλητική Κυριακή» απέναντι στους φίλους του Τριφυλλιού; Οι κύριοι αυτοί έδειξαν μονταρισμένο βίντεο της πορείας, πολλές ώρες πριν μαζευτεί ο κόσμος, όταν στη Μεσογείων ήταν ελάχιστα ακόμα άτομα, και το παρουσίασαν ως ζωντανό!

Δεν έχει αλλάξει τίποτα!

Ο ΟΣΦΠ πλέον βρήκε τηλεοπτική στέγη στη NOVA. Εντελώς συμπτωματικά η συνδρομητική τηλεόραση προμοτάρει στον ίδιο «εγκληματικό» βαθμό την ομάδα του Πειραιά και φυσικά οι εκφωνητές έχουν σταματήσει να σχολιάζουν τις αμφισβητούμενες φάσεις των παιχνιδιών, καθώς η ευνοημένη ομάδα κάθε αγωνιστικής είναι πάντα η ίδια.
Keywords
Τυχαία Θέματα