Ώρα Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη «μάχη» της γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και σήμερα στις 20:30 θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο κλειστό της Κυψέλης, σε νοκ - άουτ παιχνίδι...

Οι «πράσινες», όπως και όλες οι ομάδες της Α1, λόγω του All Star Day δεν
είχαν αγωνιστική δραστηριότητα για το πρωτάθλημα αλλά στο Τριφύλλι υπήρχε αρκετός χρόνος για προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ρούση και δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα (20/02) στις 20:30 την ΑΕΚ στο κλειστό της Κυψέλης και με τη βοήθεια του κόσμου του θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση για το Final-4 που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη. Ο αντίπαλος είναι ισχυρός, άλλωστε πάει για πρωτάθλημα, αλλά ο θεσμός του Κυπέλλου Ελλάδος είναι μία διαφορετική υπόθεση και σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι όλα γίνονται. Το Κύπελλο, άλλωστε, είναι η διοργάνωση των εκπλήξεων και ο Παναθηναϊκός που έχει το πλεονέκτημα της έδρας, θέλει παίζοντας καλό βόλλεϋ να το εκμεταλλευτεί.

Κάλεσμα στους «πράσινους» φιλάθλους

«Ώρα Κυπέλλου στο κλειστό της Κυψέλης και οι αθλήτριες, το προπονητικό τιμ και οι υπεύθυνοι του τμήματος βόλλεϋ του Παναθηναϊκού προσκαλούν τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ και να βοηθήσουν με τη δύναμη της φωνής την προσπάθεια της ομάδας μας».

Τετ.20/2/2013 Κλειστό Πανελληνίου 20.30 ΑΟ Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (Μουλά Λ.-Μουλά Ε. Πολίτης)
Keywords
Τυχαία Θέματα