Επαφές Αλαφούζου με μετόχους

Συνάντηση με μετόχους, αλλά και επιφανείς φίλους του Παναθηναϊκού θα έχει ο Γιάννης Αλαφούζος, ζητώντας τους βοήθεια για να βγει από το τέλμα ο σύλλογος, σύμφωνα με δημοσίευμα...

To οικονομικό και αγωνιστικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο σύλλογος ωθεί τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο να προβεί σε άμεσες συναντήσεις με μετόχους και φίλους της ομάδας, για να ζητήσει τη συνδρομή τους στην κρίσιμη αυτή καμπή που περνά ο Παναθηναϊκός.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", ο «Mr.ΣΚΑΪ» έχει προγραμματίσει την Πέμπτη συνάντηση με τον δεύτερο τη τάξει μέτοχο του συλλόγου, Ανδρέα Βγενόπουλο, ζητώντας του οικονομική βοήθεια και το ίδιο σκοπεύει να πράξει με τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Νικόλα Πατέρα, τον μέτοχο Αδαμάντιο Πολέμη και, πιθανόν, τον Τίτο Βασιλόπουλο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προγραμματιστεί κάποια συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, με τον οποίο θα συζητηθεί η οριστικοποίηση της δωρεάν παραχώρησης της Παιανίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και η πιθανότητα προσφοράς κάποιων χορηγιών.

Την ίδια ημέρα, Πέμπτη 21/2 ή την Παρασκευή 22/2, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα αναφερθεί στα τεκταινόμενα στην ομάδα, στα σχέδιά του, στις επαφές που θα έχει ολοκληρώσει και θα κάνει κάλεσμα βοηθείας προς κάθε ενδιαφερόμενο.
Keywords
Τυχαία Θέματα