Τον σκέφτεσαι; Έτσι, θα του το πεις σε ένα μήνυμα!

15:39 18/2/2020 - Πηγή: iPop

Βγήκατε το πρώτο ραντεβού και ήταν όλα υπέροχα. Βγήκατε και δεύτερο ραντεβού κι απλά δεν μπορείς να τον βγάλεις απ’ το μυαλό σου. Νιώθεις ενθουσιασμένη και λιγάκι ερωτευμένη, αλλά δεν μπορείς ακόμη να το προσδιορίσεις. Πώς να του δείξεις ότι τον σκέφτεσαι; Πες το με ένα μήνυμα. 

Όλα στην αρχή είναι λιγάκι αμήχανα αλλά έχει κι αυτό τη γοητεία του. Δεν ξέρεις αν του στείλεις μήνυμα αν θα τον ενοχλήσεις. Αλλά και πάλι, όταν αποφασίζεις να του στείλεις, δεν ξέρεις ακριβώς τι να στείλεις. Ένα απλό “τι κάνεις;”. Και πώς θα καταλάβει ότι τον σκέφτεσαι;

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να δείξεις

στον άλλον το ενδιαφέρον σου, σταδιακά και χωρίς φυσικά, να τον φρικάρεις.

Πώς να του δείξεις ότι τον σκέφτεσαι; Καλώς ή κακώς, καθώς η τεχνολογία έχει προχωρήσει και μαντεύουμε πως είστε ήδη φίλοι σε όλα τα social media, μπορείς να το πεις με ένα μήνυμα.

Τι ψυχή έχει ένα μήνυμα; Τουλάχιστον θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου, θα αφήσεις τον άλλον να τα γνωρίζει και να μπει λιγάκι στο μυαλό σου κι εσύ θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Τι έχεις να χάσεις; Τίποτα, γι’ αυτό πάμε να συντάξουμε μαζί το μήνυμα!

Δεν προσελκύεις τον άνδρα που θες, γι’ αυτούς τους λόγους!

Πώς να του δείξεις ότι τον σκέφτεσαι;

Δοκίμασε ένα από τα παρακάτω μηνύματα:

Άκουσα το τραγούδι (είδα την ταινία, διάβασα το βιβλίο) που μου πρότεινες και ήταν πραγματικά πολύ καλό!Δεν έχω σταματήσει να σε σκέφτομαι απ’ τη μέρα που βγήκαμε. Σοβαρά! Άκουσα αυτό το τραγούδι τις προάλλες και μου θύμισε εσένα.Ώρα εξομολόγησης: Σκέφτομαι πόσο πολύ ανυπομονώ να σε δω. Μήπως είναι too much;Νομίζω ότι θα το θυμάμαι αυτό το ραντεβού για πολύ καιρό!Σκεφτόμουν τη συζήτηση που είχαμε πάνω σε αυτό το θέμα και…Κατάφερα να ολοκληρώσω και τη δεύτερη σεζόν του Sex Education. Πόσο δίκιο είχες!Είδα ότι άνοιξε αυτό το νέο εστιατόριο και νομίζω θα σου αρέσει. Θέλεις να πάμε μαζί;Ξέρω, έχει περάσει μόλις μια εβδομάδα, αλλά πραγματικά θα ήθελα να σε δω.

Σταμάτα να σβήνεις και να γράφεις. Απλά στείλτο. Θα νιώσεις περήφανη για τον εαυτό σου, δεν θα καταπιέζεις τα συναισθήματά σου και πού ξέρεις… μπορεί κάτι πολύ όμορφο να ξεκινήσει. Γιατί να χάσεις την ευκαιρία;

Διαβάστε επίσης:

Τα μηνύματα που πρέπει να του στείλεις μετά το πρώτο ραντεβού αν θέλεις να υπάρξει και δεύτερο

Το άρθρο Τον σκέφτεσαι; Έτσι, θα του το πεις σε ένα μήνυμα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα