MasterChef: Η οικειοθελής αποχώρηση και το παστίτσιο που έφερε εντάσεις

11:52 18/2/2020 - Πηγή: iPop

Ένα απολαυστικό επεισόδιο του MasterChef που έφερε το πρώτο τεστ δημιουργικότητας, το οποίο προκάλεσε μεγάλες εντάσεις κι ένα πλεονέκτημα που είναι το πιο δυνατό που έχει δοθεί ποτέ σε παγκόσμιο επίπεδο!

Το νέο επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε με συναισθηματική φόρτιση, καθώς μια παίκτρια αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς απ’ τον διαγωνισμό μαγειρικής. Ο λόγος για τη Σεμίνα, η οποία είχε περάσει δύσκολες καταστάσεις στο παρελθόν λόγω του ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική. Η ίδια αναγκάστηκε για προσωπικούς λόγους να

αποχωρήσει απ’ το παιχνίδι, ακόμα κι αν ήταν όνειρο ζωής για την ίδια.

Τη θέση της στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά πήρε η Φωτεινή κι όχι και η κυρία Γιώτα, η οποία ήταν η πρώτη επιλαχούσα, καθώς όπως ενημέρωσε ο σεφ η ίδια δεν δέχθηκε να περάσει από κάποιες διαδικασίες που απαιτούνταν για να ξαναμπεί στον διαγωνισμό.

Οι 23 διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν στη δοκιμασία του Mystery Box, με τους κριτές να ξεχωρίζουν τρία πιάτα που ήθελαν να δοκιμάσουν. Ποια ήταν αυτά; Του Ηλία, του Σταύρου Γεωργίου και της Μαρλέν.

Το παστίτσιο που έφερε εντάσεις στο επεισόδιο του MasterChef

Ο Σταύρος είχε το καλύτερο πιάτο και κέρδισε το πλεονέκτημα για το τεστ δημιουργικότητας: Ο ίδιος δεν μαγείρεψε, άρα παρέμεινε ασφαλής, ενώ έπρεπε να μοιράσει στους συμπαίκτες του 3 εκδοχές του παστίτσιου. Μια παραδοσιακή, μια vegetarian και μια vegan.

Ο Σταύρος μόλις άρχισε να μοιράζει το κάθε είδος παστίτσιου στους συμπαίκτες του, πολλοί από εκείνους άρχισαν να σχολιάζουν αρνητικά, λέγοντας πως προσπαθεί απλά να τους χαντακώσει και δεν βοηθάει κανέναν.

Η Ντέμη, η οποία είναι vegan, αναγκάστηκε να κάνει ένα κανονικό παστίτσιο, κάτι που ενόχλησε τους άλλους παίκτες. Η Μαρλέν, απ’ την πλευρά της, δεν σταμάτησε να σχολιάζει τον Σταύρο, ενώ η ίδια κλήθηκε να φτιάξει ένα παραδοσιακό παστίτσιο.

Η Μαριάννα τον χαρακτήρισε πολύ κομπλεξικό καθώς ο Σταύρος της έδωσε ένα vegan παστίτσιο, που όπως είπε εκείνος “της άξιζε”.

Η Μαριάννα θα πάρει αυτό που της αξίζει γιατί κάνει πολύ φασαρία. Είναι ένα κορίτσι που δεν έχει μέτρο στη ζωή της. Είναι 20 χρόνων και δεν έχει ωριμάσει και μπορεί να μην το κάνει και ποτέ, δικαίωμά της. Μπορεί να το έκανα και στρατηγικά. Να την έβαλα σε ένα κλουβί για να δω αν θα βγει από αυτό

Η  Μαριάννα, μιλώντας στην κάμερα, σχολίασε την κίνηση του Σταύρου με τον εξής τρόπο:

Δεν πιστεύω ότι κινείται μόνο στρατηγικά. Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ κομπλεξικός. Μπορεί να έχει καταλάβει ότι έχω κάτι παραπάνω από αυτόν

Αφού δοκίμασαν τις προσπάθειες των παικτών, οι κριτές σχολίασαν πως τα πιάτα ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά τους δυνατούς και τους πιο αδύναμους, μαζί με το πλεονέκτημα που δεν έχει ξαναδοθεί ποτέ στο MasterChef, θα τα δούμε στο επεισόδιο του MasterChef της Τρίτης. Το πλεονέκτημα, όπως αποκαλύπτεται στο trailer, είναι μια… “χρυσή” κάρτα! Το τι σημαίνει μένει να το μάθουμε!

Μερικές απ’ τις προσπάθειες των παικτών που ξεχώρισαν είτε για καλό είτε για κακό:

Το trailer της Τρίτης:

Δες ακόμα:

Η παίκτρια που έκανε τον Κοντιζά να λυθεί στα γέλια με την ατάκα της (Video)

Το άρθρο MasterChef: Η οικειοθελής αποχώρηση και το παστίτσιο που έφερε εντάσεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα