Τα sneakers απ’ τα Pull & Bear που έχουν γίνει viral! | Photos

12:35 18/2/2020 - Πηγή: iPop

Η αλήθεια είναι πως έχουν μια αδυναμία, μια μικρή αγάπη στα παπούτσια και κυρίως στα sneakers. Και αναφερόμαστε στα sneakers γιατί είναι το κομμάτι που φοράμε στην καθημερινότητά μας και μας βολεύει περισσότερο από όλα. Κι αυτά τα sneakers απ’ τα Pull & Bear έχουν γίνει viral.

Τα sneakers

μας έχουν λύσει τα χέρια. Γιατί ταιριάζουν με όλα, είναι άνετα, μπορείς να τα φορέσεις στις περισσότερες περιστάσεις αρκεί να τα συνδυάσεις σωστά και μπορείς να βρεις διαφορετικά σχέδια και χρώματα που θα προσθέσουν μια ευχάριστη και stylish πινελιά στο ντύσιμό σου.

Η μόδα πλέον, θέλει αθλητικά λίγο πιο έντονα, με χοντρή σόλα, με διαφορετικά χρώματα που τελικά “δένουν” τόσο ιδιαίτερα μεταξύ τους. Σίγουρα έχεις κάνει στο μυαλό σου εικόνα τα αθλητικά που εννοούμε, τα βλέπεις σχεδόν παντού άλλωστε από διαφορετικές εταιρίες.

Αν η πρώτη σου γνώμη είναι αρνητική ή απλά τα θεωρείς too much για σένα, αλλά σου αρέσουν στο πόδι κάποιου άλλου, τότε καλό θα ήταν να τα δοκιμάσεις γιατί μπορεί να σου αρέσουν και πάνω σου.

Πώς να συνδυάσεις τα sneakers σου απ’ το πρωί ως το βράδυ

Τα sneakers απ’ τα Pull & Bear που πρέπει να δοκιμάσεις

Γιατί Pull & Bear; Γιατί είναι πιο οικονομικά, είναι εξίσου άνετα, είναι stylish και έχει διαφορετικά σχέδια για όλα τα γούστα. Μπορεί πολλές εταιρίες να έχουν βγάλει παρόμοιο στυλ σε αθλητικά -και πολύ πιο πριν από τα Pull & Bear, ωστόσο αν εσύ ψάχνεις κάτι πιο οικονομικό αλλά στο συγκεκριμένο είδος, για να έχεις να τα αλλάζεις… τότε είναι μια καλή επιλογή.

Τα συγκεκριμένα αθλητικά παπούτσια τύπου chunky είναι τρίχρωμα… με λεπτομέρειες σε σομόν, μπεζ και πράσινο χρώμα, συνδυασμό υλικών, φαρδιά σόλα και κλείσιμο με κορδόνια.

Τα συγκεκριμένα sneakers μπορείς να τα συνδυάσεις με το αγαπημένο σου jean κι ένα μπλουζάκι ή ένα πουκαμισάκι, με τη φόρμα σου, με μια jean φούστα κι ένα μπλουζάκι. Οι συνδυασμοί που μπορείς να πετύχεις θα σε εκπλήξουν αν λιγάκι “παίξεις” μαζί τους.

Απ’ την άλλη αν τα παραπάνω σου φαίνονται λιγάκι υπερβολικά και λόγω των χρωμάτων, μην αγχώνεσαι γιατί σου έχουμε και εναλλακτική. Σχεδόν τα ίδια αθλητικά, με ίδιο κόψιμο, χοντρή σόλα και κορδόνια αλλά σε ολόλευκο χρώμα.

Με τα συγκεκριμένα δεν σε δεσμεύει και το χρώμα και ουσιαστικά μπορείς να κάνεις περισσότερους συνδυασμούς από φορέματα, τζιν, φόρμες, μέχρι και πλισέ ή δερμάτινες φούστες.

Η τιμή και των δύο ανέρχεται στα 39,99 ευρώ.

Είναι η τελευταία λέξη της μόδας κι αν σου αρέσουν και μπορείς να τα υποστηρίξεις τότε… γιατί όχι;

Διαβάστε επίσης:

Πώς να φορέσεις τα λευκά sneakers και τον Χειμώνα;

Photo: unsplash/Melanie Pongratz

Το άρθρο Τα sneakers απ’ τα Pull & Bear που έχουν γίνει viral! | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα