Trollαρει τη διάσημη αδερφή του στο Instagram και είναι απολαυστικός!

13:22 18/2/2020 - Πηγή: iPop

Πόσο υπέροχο είναι το να έχεις αδέρφια; Πολύ! Και πόσο υπέροχο είναι για ένα κορίτσι να έχει αδερφό; Πάρα πολύ! Ο Linus Jasper trollαρει τη διάσημη αδερφή του στο Instagram, αντιγράφοντας τις φωτογραφίες της με τον δικό του μοναδικό τρόπο. 

Το να έχεις αδερφό είναι πραγματικά ευλογία. Παίζατε ηλεκτρονικά αλλά και με κούκλες όταν ήσασταν παιδιά, συχνά καλύπτατε ο ένας τον άλλον. Μεγαλώνοντας πάντα τρέχεις για συμβουλές στον αδερφό σου, μαθαίνεις λιγάκι πως λειτουργεί (και πώς είναι να ζεις)

το αντίθετο φύλο. Εκείνος πάντα σε προστατεύει και υπόσχεται να δείρει όποιον σε πληγώσει (είμαστε κατά της βίας παιδιά), ενώ στην πραγματικότητα δεν μπορεί να χτυπήσει ούτε κουνούπι.

Πειράζετε ο ένας τον άλλον και μεγαλώνοντας η σχέση σας γίνεται πιο ουσιαστική κι έχει περισσότερο fun.

Ο Linus Jasper, λοιπόν, trollαρει τη διάσημη αδερφή του στο Instagram, την Swantje Paulina ή αλλιώς Swalina. Η Swalina είναι δημοφιλές μοντέλο, γνωστό για την ιδιαίτερη, μοναδική και υπέροχη εμφάνισή της.

Είναι περισσότερο γνωστή για τις όμορφες φακίδες που καλύπτουν το πρόσωπό της και την κάνουν τόσο ξεχωριστή ενώ συχνά, ενθαρρύνει τις άλλες γυναίκες να αγαπούν τον εαυτό τους, όπως είναι.

Και μέσα σε όλα… έχει κι έναν μεγαλύτερο αδερφό που κάνει ό,τι μπορεί για να “χαλάσει” λίγο την υπέροχη εικόνα της αντιγράφοντας διάφορες φωτογραφίσεις της με ένα μοναδικό τρόπο. Και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά αστείο.

View this post on Instagram

Neither did I have jewelry nor a cooked spaghetti for this one, so I decided to just use an old VGA cable. Still don’t understand how this is considered sexy though..

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα