Το σπουδαίο μήνυμα της Τζένης Θεωνά για τον θηλασμό! (Photo)

22:15 23/6/2019 - Πηγή: iPop

Το σπουδαίο μήνυμα της Τζένης Θεωνά για τον θηλασμό που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ίσως είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να διαβάσεις σήμερα.

Η Τζένη Θεωνά, η οποία πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον τραγουδιστή Δήμο Αναστασιάδη, ανέβασε την Κυριακή μια πολύ όμορφη φωτογραφία στο Instagram, την ώρα που θηλάζει τον νεογέννητο γιο της.

Κι ενώ η ίδια έχει επιλέξει να θηλάζει το μωρό

της, θέλησε να μοιραστεί ένα μήνυμα με όλους εκείνους που κρίνουν ή σχολιάζουν τις μητέρες που έχουν επιλέξει ή δεν μπορούν να το κάνουν.

Χαρακτηριστικά, η Τζένη Θεωνά ανέβασε ένα Story στο Instagram, που την δείχνει την ώρα που θηλάζει το μωράκι της, ενώ πάνω στη φωτογραφία είχε γράψει ένα μήνυμα για όλους εκείνους που κρίνουν άδικα τις μητέρες που δεν θηλάζουν.

«Θηλάζω γιατί για εμένα και το μωρό μου λειτουργεί. Αντιπαθώ όμως τους ανθρώπους που κατηγορούν τις γυναίκες που δεν θηλάζουν. Θαυμάζω όλες τις μητέρες που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Υποκλίνομαι μπροστά σε εκείνες που το κάνουν χωρίς βοήθεια. Το μόνο συστατικό που πρέπει να έχει οπωσδήποτε το γάλα που δίνουμε είναι η αγάπη! Τα υπόλοιπα λιγότερο ή περισσότερο, αναπληρώνονται», έγραψε η όμορφη ηθοποιός στο Instagram.

Το άρθρο Το σπουδαίο μήνυμα της Τζένης Θεωνά για τον θηλασμό! (Photo) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα