Οι τάσεις και τα prints στις φούστες του Καλοκαιριού!

20:44 23/6/2019 - Πηγή: iPop

Αναλύουμε όλες τις τάσεις και τα prints στις φούστες του Καλοκαιριού, καθώς οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει ήδη να αγγίζουν τα ύψη και εμείς δεν θα λέγαμε όχι σε λίγη έμπνευση για τα καλοκαιρινά μας looks!

Η κάθε εποχή φέρνει και τις δικές της τάσεις στα ρούχα και ειδικότερα στις φούστες, μιας κι αυτές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας. Για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, τις έχουμε δει σε διάφορα μήκη, σε κλασικά και νέα prints, αλλά κυρίως στα αγαπημένα μας παστέλ χρώματα.

Για παράδειγμα ένα κλασικό print

που κυριαρχεί στις τάσεις κι αυτό το Καλοκαίρι είναι το πουά, ενώ οι midi φούστες φέρεται να έχουν την τιμητική τους όσον αφορά το μήκος.

Κυριαρχούν τα γεωμετρικά prints και οι κάθετες ρίγες

Βρήκαμε το print στις φούστες που κολακεύει περισσότερο από κάθε άλλο: Οι κάθετες ρίγες σε midi φούστες είναι ίσως μια τάση που μπορούμε εύκολα να εντάξουμε τόσο στις καθημερινές μας εμφανίσεις στο γραφείο όσο και σε αυτές στις διακοπές μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη R O C K Y (@rocky_barnes) στις 3 Μάι, 2019 στις 10:04 πμ PDT

Την ίδια στιγμή, οι ρίγες δεν είναι η μόνη τάση στις φούστες για φέτος, καθώς και τα καρό φέρεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) στις 10 Απρ, 2019 στις 9:42 πμ PDT

Animal print για πάντα

Ήταν ίσως η μεγαλύτερη τάση του φετινού Χειμώνα και παρόλα αυτά, όλα δείχνουν ότι θα είναι και του Καλοκαιριού. Η αξία του animal print είναι διαχρονική, ενώ ανάλογα πώς θα συνδυάσεις μια τέτοια φούστα, μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις την εμφάνισή σου από casual σε βραδινή. Ψηλά στις προτιμήσεις εξακολουθεί να παραμένει το λεοπάρ, με το τιγρέ και το cow print (ή αλλιώς το print της αγελάδας) να ακολουθούν!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) στις 28 Απρ, 2019 στις 8:14 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Engel (Gal Meets Glam) (@juliahengel) στις 11 Φεβ, 2019 στις 5:53 πμ PST

Φούστες floral

Όπως και στα φορέματα, έτσι και στις φούστες το floral είναι μία απ’ τις μεγαλύτερες τάσεις του Καλοκαιριού. Οι μαργαρίτες είναι το μοτίβο που έχουν κι εδώ την τιμητική τους, ενώ όσον αφορά τη φούστα, υπάρχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα δροσερά μεταξωτά υφάσματα και σε αυτές που είναι κάτω απ’ το γόνατο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fashion Youtuber (@karenbritchick) στις 30 Δεκ, 2018 στις 11:55 πμ PST

Παράλληλα, συναντάμε τα floral μοτίβα και στις μίνι φούστες με βολάν, τα οποία μας δίνουν μια έξτρα κίνηση όταν περπατάμε ή χορεύουμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλοκαιριού,kalokairiou