Εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ η Κούνεβα

18:16 23/6/2019 - Πηγή: iPop

Εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ η Κωνσταντίνα Κούνεβα, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε ανακοίνωση του κόμματος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, τη θέση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, 8η στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, λαμβάνει η Γιώτα Λαζαροπούλου, πρώην ενοικιαζόμενη εργαζόμενη στον

τραπεζικό τομέα και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα – πρώην Εθνοdata.

Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει ακόμη ότι η Κωνσταντίνα Κούνεβα απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια και τη δημοτικότητα (δημότης του Δήμου Αθηναίων) στις 31/5/2019 και έτσι δεν έχει ακόμη εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους με τους οποίους θα διεξαχθούν οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και κατά συνέπεια δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Τη θέση της Κωνσταντίνας Κούνεβα, 9η στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, λαμβάνει η Γιώτα Λαζαροπούλου, πρώην ενοικιαζόμενη εργαζόμενη στον τραπεζικό τομέα και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα – πρώην Εθνοdata.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα απέκτησε την ελληνική ιθαγένεια και τη δημοτικότητα (δημότης του Δήμου Αθηναίων) στις 31/5/2019. Ως εκ τούτου, δεν έχει ακόμη εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους με τους οποίους θα διεξαχθούν οι εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και δεν έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι».

Διαβάστε επίσης τα ονόματα για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εθνικών εκλογών.

Photo: Eurokinissi

Το άρθρο Εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ η Κούνεβα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα