Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Ασημένιο μετάλλιο για τον Καρακιζίδη, χάλκινο για τον Αζωίδη

21:41 23/6/2019 - Πηγή: iPop

Μετά την Άννα Κορακάκη, με μετάλλια επιστρέφουν απ’ τους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ, και οι Καρακιζίδης και Αζωίδης. Συγκεκριμένα, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Καρακιζίδης και χάλκινο ο Αζωίδης.

Ειδικότερα, ο Σάββας Καρακιζίδης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία 62κ. στο Σάμπο. Ξεκίνησε με δύο νίκες έναντι των Γκαράγιεβ απ’ το Αζερμπαϊτζάν και Ανισκέβιτς απ’ τη Λευκορωσία. Στον τελικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Ρουσλάν Μπαγκασαριάν απ’ τη Ρωσία, ο οποίος επιβλήθηκε τελικά με 2-0, με τον Έλληνα

αθλητή να καταφέρνει τελικά να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιώργος Αζωίδης, ο οποίος κατάφερε στο άθλημα του τζούντο να κατακτήσει την τρίτη θέση στην κατηγορία των 73 κιλών.

Ο Αζωίδης πέρασε τον πρώτο γύρο χωρίς αγώνα, ενώ αργότερα επικράτησε με ippon των Χόιακ απ’ τη Σλοβενία, Γκιακόβα απ’ το Κόσσοβο και Χαϊντάροφ απ’ το Αζερμπαϊτζάν.

Ωστόσο, ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε στον ημιτελικό με τον ίδιο τρόπο απ’ τον Αζέρο Ορούγιοφ, αλλά κυριάρχησε στον αγώνα για την τρίτη θέση με ippon του Τοχάρ Μπουτμπουλ, απ’ το Ισραήλ.

Το άρθρο Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Ασημένιο μετάλλιο για τον Καρακιζίδη, χάλκινο για τον Αζωίδη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα