Ένας νεκρός μετά από πυρκαγιά στον Αυλώνα Αττικής

21:10 23/6/2019 - Πηγή: iPop

Ένας νεκρός μετά από πυρκαγιά στον Αυλώνα Αττικής. Την ενημέρωση έκανε σε ανάρτησή της στο Twitter, η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα, ένα άτομο εντοπίστηκε νεκρό μετά απ’ την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα την Κυριακή σε αγροτοδασική έκταση στον Αυλώνα Αττικής.

Το τραγικό περιστατικό επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε ανάρτησή της στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. Χαρακτηριστικά, η ίδια

έγραψε ότι: «Νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση στον Αυλώνα Αττικής. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος έφερε εγκαύματα. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε δίπλα στο αυτοκίνητό του, κοντά σε ρεματιά.

Νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση στον Αυλώνα Αττικής. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 23, 2019

Σημειώνεται ακόμη ότι προς το παρόν, αδιευκρίνιστες παραμένουν οι ακριβείς συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά στον Αυλώνα Αττικής, της οποίας ωστόσο η κατάσβεση αυτή την ώρα έχει ολοκληρωθεί.

Στην επιχείρηση της Πυροσβεστικής, συμμετείχαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Φωτογραφία αρχείου: Reuters/ Alkis Konstantinidi

Το άρθρο Ένας νεκρός μετά από πυρκαγιά στον Αυλώνα Αττικής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυλώνα Αττικής,avlona attikis