Το Νο1 αξεσουάρ που είναι στη μόδα κι όλοι προσέχουν! | Photos

11:15 16/8/2019 - Πηγή: iPop
| Photos

Τα αξεσουάρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στιλ μας, καθώς το συμπληρώνουν και μερικές φορές το αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο. Ποιο είναι το αξεσουάρ στη μόδα που έχεις ανάγκη;;

Αν ψάχνεις για ένα και μοναδικό αξεσουάρ που θα ενισχύσει όλο σου το look, τόσο τώρα το Καλοκαίρι όσο και το Φθινόπωρο, τότε είσαι τυχερή επειδή υπάρχει κι επειδή άνοιξες αυτό το άρθρο!

Έμπνευσή μας; Φυσικά δεν είναι άλλη από την εβδομάδα μόδας στην Κοπεγχάγη που πλέον, είναι τόσο σημαντική όσο

αυτές στο Παρίσι και το Μιλάνο. Μερικά πολύ όμορφα και ιδιαίτερα trends προκύπτουν από εκεί…

Κι ένα από αυτά είναι το πιο classy αξεσουάρ στη μόδα που όλοι παρατηρούν και που θα περάσει το outfit σου σε άλλο level.

Ποιο είναι το Νο1 αξεσουάρ στη μόδα;

Μια χοντρή, χρυσή αλυσίδα για το λαιμό. Ναι, είναι αδιαμφισβήτητα το stand out της εβδομάδας και κάτι μας λέει πως θα το δούμε και στα μοντέλα στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι. Θα το δούμε παντού και είναι trend.

Το καλύτερο μέρος της υπόθεσης; Υπάρχουν πολλοί σχεδιαστές που το βγάζουν σε πολύ οικονομική τιμή κι έτσι μπορεί οποιαδήποτε γυναίκα να το κάνει δικό της.

Μπορεί να σου φαίνεται too much ή ότι δεν είναι για σένα ή μπορεί να σκέφτεσαι «μα πού θα πάω με τη χρυσή αλυσίδα;». Απλά δοκίμασέ το. Καθώς κι εμείς κάναμε αυτές τις σκέψεις, το δοκιμάσαμε και η αλήθεια είναι ότι κολλήσαμε.

Και κολλήσαμε διότι είναι απλό αλλά ξεχωρίζει με ιδιαίτερο τρόπο και ταιριάζει με όλα. Μπορείς να το φορέσεις με ένα απλό T-shirt και να πας δουλειά ή μπορείς να το βάλεις και με ένα φόρεμα και να βγεις για ένα κρασί. Όπως κι αν έχει είναι το ιδανικό αξεσουάρ για μια street style εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα είναι και classy.

Παράλληλα, μπορείς να το συνδυάσεις με άλλα κολιέ που ήδη έχεις και να φτιάξεις έτσι το πιο ωραίο layering.

Photos: SZYMON BRZÓSKA/THE STYLE STALKER, unsplash/
Andie Gómez-Acebo

Το άρθρο Το Νο1 αξεσουάρ που είναι στη μόδα κι όλοι προσέχουν! | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα