Διάσημοι που μεγάλωσαν από LGBTQ γονείς και δεν το γνωρίζαμε | Photos

18:12 15/8/2019 - Πηγή: iPop
| Photos

Ευτυχώς τα δικαιώματα της LGBTQ κοινότητας αναγνωρίζονται ολοένα και περισσότερο από ολοένα και περισσότερες χώρες. Celebrities από LGBTQ γονείς που δεν το γνωρίζαμε!

Όλα ξεκινούν από την οικογένεια και λίγη σημασία έχει αν ανήκει στην LGBTQ κοινότητα ή όχι. Σημασία έχει ο άνθρωπος, ο άνθρωπος που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί ή να μεγαλώσει ένα παιδί με αγάπη και αρχές.

Υπάρχουν celebrities από LGBTQ γονείς που απέδειξαν με τον πιο τρανό τρόπο, που έδωσαν το παράδειγμα πως

σημασία δεν έχει προσανατολισμός αλλά η αγάπη.

Celebrities από LGBTQ γονείςAmy Adams

Embed from Getty Images

H Amy γεννήθηκε σε οικογένεια Μορμόνων, αν και οι γονείς της -οι οποίοι είχαν 7 παιδιά μαζί- χώρισαν όταν εκείνη ήταν 11 ετών και εγκατέλειψαν την εκκλησία.

Την ίδια χρονιά, η μητέρα της Amy μετακόμισε μαζί με μια άλλη γυναίκα. Παρά το διαζύγιο, όμως, έχουν καλές σχέσεις, η μητέρα της είναι πολύ χαρούμενη για την καριέρα της Amy και συχνά κάνουν reunion!

Kendall και Kylie Jenner

© Celebs.Snap.Insta.Twiter/NewsPictures/East News

Ο πατέρας της Kendall και της Kylie εμφανίστηκε δημοσίως ως Caitlyn Jenner το 2015 κι έκανε αλλαγή φύλλου μετά το διαζύγιο από την Kris Jenner το 2013. Ωστόσο, οι κόρες του αποδέχτηκαν αυτήν την αλλαγή με αγάπη και κατανόηση και είναι όλοι μαζί ενωμένοι.

Jay-Z

© Joella Marano / wikimedia.org

H Gloria Carter, η μητέρα του Jay Z βγήκε στη δημοσιότητα το 2017 όταν μοιράστηκε τα νέα με τον γιο της. Ο Jay ήταν πολύ χαρούμενος για εκείνη και μάλιστα, έκλαψε όταν συνειδητοποίησε πώς ένιωθε η μητέρα του που έπρεπε τόσο καιρό να κρύβεται.

Αργότερα της αφιέρωσε κι ένα τραγούδι, το Smile, από το album του, 4:44! Και πάντα δηλώνει περήφανος για εκείνη.

Robert De Niro

Οι γονείς του Robert χώρισαν όταν εκείνος ήταν πολύ μικρός. Το 1994 ο πατέρας του, ένας διάσημος ζωγράφος, παραδέχτηκε δημόσια πως είχε σχέση με τον ποιητή Robert Dunca. Ο ίδιος ομολόγησε πως δεν ήταν το είδος του πατέρα και του γιου που έπαιζαν μαζί μπάσκετ, αλλά είναι μια απόλυτη σύνδεση μεταξύ τους. Αργότερα ο De Niro Junior έκανε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πατέρα του.

50 Cent

View this post on Instagram

That last post was a relapse, I would never laugh at something like that, not the new me no way. #lecheminduroi #bransoncognac

A post shared by 50 Cent (@50cent) on Jul 16, 2019 at 2:27pm PDT

Ο 50 Cent μεγάλωσε με τη μητέρα του που σύμφωνα με τον ίδιο ήταν λεσβία. Έφυγε από τη ζωή πριν από 8 χρόνια και ο 50 Cent πήγε να ζήσει με τη γιαγιά και των παππού του.

Ο ράπερ έγραψε ένα βιβλίο που ονομάζεται Playground για την παιδική του ηλικία και τη σχέση του με τη μητέρα του.

Photo: gubanu.com

Το άρθρο Διάσημοι που μεγάλωσαν από LGBTQ γονείς και δεν το γνωρίζαμε | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα