Πώς γιόρτασαν τη μέρα οι διάσημοι… εορτάζοντες; | Photos

18:49 15/8/2019 - Πηγή: iPop

Πολλοί έχουν γιορτή σήμερα, Μαρία, Μάριος, Παναγιώτης, Παναγιώτα και λίστα δεν έχει τελειωμό. Πώς γιόρτασαν τη μέρα οι διάσημοι εορτάζοντες; 

Αρχικά… χρόνια πολλά σε όλους! Οι περισσότεροι λόγω ημέρας έχουν ξεχυθεί σε παραλίες, απολαμβάνουν τον ήλιο και το φαγητό και έχουν αφήσει το κινητό (επομένως και τα social media) στην άκρη.

Παρ΄όλα αυτά, οι διάσημοι εορτάζοντες βρήκαν τον χρόνο να απαντήσουν σήμερα στις ευχές των πολλών fans τους σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (και πιστέψτε με είναι πολλά!).

Πώς πέρασαν τη μέρα διάσημοι εορτάζοντες;

Θα ξεκινήσουμε

με τη Δέσποινα Βανδή, η οποία αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να μαγειρέψει για τους καλεσμένους της μιας και είναι η ονομαστική της εορτή.

Ποζάρει, λοιπόν, με το μαγιό της κι ένα σορτσάκι και αγκαζέ με μια… ζύμη1

«Χρόνια μας πολλά ρε παιδιά!!!Να έχουμε υγεία κι ένα λόγο πάντα να χαμογελάμε!!! Εγώ εδώ ζύμωσα ένα ψωμάκι για την παρέα της αυλής!!! Πάω να το ψήσω πριν με φάνε!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

Χρονια μας πολλά ρε παιδιά!!!Να έχουμε υγεία κι ένα λόγο πάντα να χαμογελάμε!!! Εγώ εδώ ζύμωσα ένα ψωμάκι για την παρέα της αυλης!!! Πάω να το ψησω πριν με φάνε!!!

Keywords
Τυχαία Θέματα