Η σκυλίτσα που έσωσε τα κουτάβια της απ’ την πυρκαγιά! | Photos

19:09 15/8/2019 - Πηγή: iPop

Σε περίπτωση… έκτακτης ανάγκης είμαστε πάντα ο ένας εκεί για τον άλλον και αυτό είναι ανεκτίμητο. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να δώσουμε το χέρι μας να βοηθήσουμε και να σώσουμε τον διπλανό μας. Είτε πρόκειται για άνθρωπο, είτε για ζώο. Αυτή η σκυλίτσα έσωσε τα κουτάβια της από την πυρκαγιά στον Υμηττό!

Γιατί μια μάνα κάνει τα πάντα για το παιδί της και αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση των σκύλων αλλά και των άλλων ζώων. Μια σκυλίτσα έσωσε τα κουτάβια της απ’ την πυρκαγιά που ξέσπασε στον Υμηττό και ευτυχώς σώθηκε κι εκείνη.

Είναι μια απ΄τις πιο γλυκές και ενθαρρυντικές ειδήσεις

που διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες που πραγματικά μας γεμίζουν με ελπίδα και μας συγκινούν.

Μια σκυλίτσα έσωσε τα κουτάβια της από την πυρκαγιά και ο φακός του Στέλιου Στεφάνου, φωτογράφου του Intime, την απαθανάτισε. Κατά τη διάρκεια της φωτιάς στην περιοχή όπου βρίσκονται οι κεραίες στον Υμηττό, αυτό το σκυλάκι έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να σώσει τα κουτάβια της και τελικά τα κατάφερε.

Όπως φαίνεται είχε γεννήσει πριν λίγο χρονικό διάστημα και είναι άγνωστο αν ανήκει σε κάποιον.

Όταν την εντόπισαν οι πυροσβέστες και την προσέγγισαν για να την βοηθήσουν, η σκυλίτσα είχε ήδη καταφέρει να βγάλει τα κουτάβια της από μια τρύπα και να τα μεταφέρει σε ασφαλές σημείο.

Είχε καταφέρει να σώσει τα μικρά της με… νύχια και με δόντια, όπως θα έκανε κάθε μάνα στη θέση της, αψηφώντας τον κίνδυνο.

Κι αυτές είναι οι πιο γλυκές φωτογραφίες που είδαμε…

Παράλληλα, μεριά νεογέννητα γατάκια στην περιοχή όπου ξέσπασε η φωτιά κατάφεραν να σωθούν καθώς οι εθελοντές ήταν αρκετοί και κανείς δεν θα τα άφηνε να πεθάνουν στις φωτιές.

Γιατί εκείνες τις ώρες, δεν σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας αλλά σκεφτόμαστε και τον διπλανό μας και του δίνουμε το χέρι που ζητά!

Το άρθρο Η σκυλίτσα που έσωσε τα κουτάβια της απ’ την πυρκαγιά! | Photos εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα