Το κοινό που έχουν Μενεγάκη και Καγιά και κανείς δεν γνώριζε!

20:15 5/11/2019 - Πηγή: iPop

Η Βίκυ Καγιά και η Ελένη Μενεγάκη είναι δύο κυρίες που έχουν διαπρέψει στον χώρο τους και ο κόσμος τις έχει αγαπήσει και τις ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Τι είπε η Καγιά στη Μενεγάκη όπου ήταν καλεσμένη;

Η κριτής του GNTM μίλησε για όλα, για τα προσωπικά της, για το πώς είναι η ζωή της και η οικογένειά της αλλά και

για το GNTM. Τι αποκάλυψε η Καγιά στη Μενεγάκη;

Οι κόρες τους, η Μπιάνκα και η Μαρίνα πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο και μάλλον οι μικρές, έχουν κι αυτές πολλά κοινά.

Πόσο εύκολο είναι να είσαι μαμά και επαγγελματίας; Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ… αλλά πώς τα καταφέρνει η Βίκυ Καγιά;

Υπάρχουν στιγμές που κλαίω, υπάρχουν στιγμές που φωνάζω – ενώ εγώ δεν φωνάζω, γι’ αυτό και ανησυχώ. Στη δουλειά είμαι έντονος άνθρωπος, στο σπίτι είμαι πολύ παραδοσιακή και ήρεμη

Όπως εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά πολλές φορές εκνευρίζεται με θέματα του σπιτιού. «Η ρουτίνα, η καθημερινότητα δεν είναι εύκολα. Ιδιαίτερα αν έχεις το κύτταρο της τελειομανίας. Αυτό που πρέπει είναι να απενοχοποιηθούμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Κάποια στιγμή πήγαν να σπάσουν τα νεύρα μου, ότι δεν είμαι καλή μαμά, ότι δεν είμαι πουθενά καλή, ότι είμαι παντού μέτρια. Τώρα περνάω φάση που δεν μπορώ να με βλέπω. Είναι πού θα με πετύχεις…», συμπλήρωσε η ίδια.

Το σημαντικό άλλωστε είναι να είσαι εσύ καλά για να είναι και η οικογένειά σου καλά και να μπορείς να τη στηρίξεις.

H Βίκυ Καγιά απαντάει στις καταγγελίες για το GNTM και σχολιάζει την Καζαριάν!

Παράλληλα, η Καγιά στη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο GNTM, που ο κόσμος για ακόμη μια χρονιά αγκάλιασε! Πρόκειται για ένα δύσκολο κι απαιτητικό project.

Δεν έχουμε σταματήσει λεπτό να δουλεύουμε, ξημερώματα με ξημερώματα. Αυτό που εσείς βλέπετε σε ένα επεισόδιο, μας παίρνει δυο με τρεις ημέρες. Πολλές δοκιμασίες, πολλά logistics, είναι και τα ταξίδια στη μέση. Είναι δύσκολο project το GNTM. Έχει πάρα πολλές εικόνες, πολλά πράγματα που συνθέτουν ένα αποτέλεσμα

Όπως είπε όταν έχει διάλειμμα φεύγει, πηγαίνει στα παιδιά τς και μετά επιστρέφει. Και ο λιγοστός ύπνος είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζει!

Τι είναι αυτό που την εξοργίζει στη νέα γενιά των ανθρώπων που ασχολούνται με το modeling; Που τα νέα παιδιά δεν έχουν ψυχή και πάθος!

«Είμαι όντως αυστηρή! Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν πιο αληθινή από ότι είμαι στο Shopping Star και το Next Top Model. Λέω την απόλυτη αλήθεια. Όταν με πιάνουν τα νεύρα μου, μου γυρνάει το κεφάλι. Είμαι αληθινά εκεί, με ενοχλεί αυτό που γίνεται. Και εγώ ξεκίνησα από τα 14 και δεν μπορεί να μου πει ένα κορίτσι πως κάτι δεν είναι έτσι», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ συμπληρώνοντας πως «με ενοχλεί που τα νέα παιδιά δεν έχουν ψυχή, πάθος. Δεν έχουν αυτό που κάναμε εμείς, που δουλεύαμε τσάμπα, δουλεύαμε μέρα- νύχτα, δεν μας ένοιαζε τι παίρνουμε και τι δεν παίρνουμε… Αρκεί να τα καταφέρουμε! Είχαμε ένα όραμα».

Έχουν γίνει όλα τόσο εύκολα με τα social media, είναι και οι γονείς που λένε «Μη δουλεύεις εσύ παιδάκι μου, θα σου δίνω εγώ λεφτά». Υπάρχουν και πολύ άξια παιδιά, αλλά η πλειοψηφία λέει «Θα κάνω ένα YouTube κανάλι, θα κάνω δυο ποστ, θα βγάλω πέντε φράγκα. Τι με νοιάζει εμένα να σκοτώνομαι;». Εκεί λυσσάω!

Τέλος, η κριτής του GNTM παραδέχθηκε ότι πλέον στα 41 της αισθάνεται ολοκληρωμένη και χορτάτη, γι’ αυτό και πια δεν φοβάται να τσαλακωθεί και να πει ακριβώς αυτό που αισθάνεται. Έχει περάσει από 40 κύματα, έχει κουραστεί, ταλαιπωρηθεί, χαρεί, πετύχει, αποτύχει… «Έκανα και πράγματα που δεν ήθελα με το ζόρι. Είναι το καζάνι που το έχω ανακατέψει. Είμαι χορτάτη βρε Ελένη!» αποκάλυψε η ίδια.

Διαβάστε επίσης:

H Χριστοπούλου σχολιάζει τη σχέση της Παπαγεωργίου με τον SNIK!

Το άρθρο Το κοινό που έχουν Μενεγάκη και Καγιά και κανείς δεν γνώριζε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα