Η Μαρτίνα εξήγησε τι σημαίνει «FF» (Video)

17:18 5/11/2019 - Πηγή: iPop

H Μαρτίνα απ’ το GNTM, μετά την οικειοθελή της αποχώρηση απ’ το παιχνίδι, βρέθηκε καλεσμένη στη «Φωλιά των ΚουΚου» και αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρησή της, όσο και στις συμπαίκτριές της ενώ στην κάμερα είδαμε και τον σύντροφό της.

Η Μαρτίνα απ’ το GNTM αποκάλυψε πως τη συμμετοχή της την έκαναν η μητέρα με τον σύντροφό της και στη συνέχεια εξήγησε γιατί αποφάσισε να πάει στις οντισιόν:

Η μαμά μου μαζί με τον αρραβωνιαστικό μου δήλωσαν συμμετοχή.

Εγώ είχα επαφή με τον χώρο της μόδας, γιατί έχω μια δική μου εταιρεία. Έτσι, θα μάθαινα να στήνομαι σωστά και θα μου άνοιγαν κάποιες πόρτες, οι οποίες θα με βοηθούσαν στην εξέλιξή μου

Για την οικειοθελή της αποχώρηση απ’ το GNTM, η Μαρτίνα εξήγησε πως ήταν κάτι που τη στενοχώρησε, ωστόσο, τα προβλήματα με την οικογένεια και τη δουλειά της την ανάγκασαν να το αποφασίσει:

Είχε ξεκινήσει όλο αυτό για μένα ως πλάκα, αλλά στην πορεία είδα ότι μου αρέσει. Μου άρεσαν όλα τα κόνσεπτ και έμπαινα κάθε φορά δυναμικά, οπότε δεν ήθελα να φύγω. Όταν, όμως, προέκυψαν κάποια προβλήματα και με την οικογένειά μου και με την δουλειά μου, έπρεπε να φύγω. Με στεναχώρησε αυτό, αλλά πάμε παρακάτω. Ελπίζω να τα πάω καλά έξω

Όσον αφορά τις σχέσεις της με τα άλλα κορίτσια και ειδικά με την Ελευθερία, η Μαρτίνα είπε πως δεν θεωρεί ότι ήταν κακιά, ενώ εξέφρασε την άποψη πως η Ελευθερία ό,τι κι αν της έλεγαν είχε ένα τείχος και συνέχισε λέγοντας πως δεν ήταν απομονωμένη μόνο με τις «FF» αλλά μιλούσε και με άλλες κοπέλες:

Δεν πιστεύω ότι ήμουν κακιά, γιατί αιτιολογούσα αυτά που γίνονταν. Άλλο τώρα αν επειδή είναι ένα μαγνητοσκοπημένο ριάλιτι, δεν φαίνονταν όλα τα πράγματα. Για μας οι δύο τηλεοπτικές ώρες ήταν τρεις ολόκληρες μέρες. Η Ελευθερία γενικά έχει ένα τείχος μπροστά της, ακούει αυτά που της λένε, αλλά δεν αντιδρά σε αυτά που της λέμε. Το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές αυτό. Τηλεοπτικά φαινόταν ότι ήμασταν εμείς οι 5, αλλά εγώ μίλαγα και με άλλα κορίτσια. Όταν είναι για δουλειά, όμως, και πρέπει να μπεις στο set, θέλεις να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που να σε ηρεμούν. Θεώρησα ότι η παρέα μου το έκανε αυτό

Εννοείται πως η Μαρτίνα δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην «πεντάδα της φωτιάς» εξηγώντας από πού βγήκε το περιβόητο «FF»!

Ήταν εντελώς τυχαίο, ήμασταν 19 μέρες στο ξενοδοχείο και δέσαμε από την αρχή στα bootcamp. Η μία δεχόταν το χιούμορ της άλλης, την πλάκα. Ταιριάξαμε. Πιστεύαμε στον εαυτό μας, όπως όλα τα κορίτσια, αλλά μας άρεσε που ήμασταν δυναμικές πάνω από όλα και που δεν φοβόμασταν να μιλήσουμε. Μας άρεσαν τα ξεκάθαρα πράγματα. Το είχαμε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι η κάθε μία είναι για τον εαυτό της. Το όνομα το σκεφτήκαμε όταν ήμασταν στο ξενοδοχείο, όπου είχαμε δει μία ταινία το Fantastic Four και είπαμε να είμαστε οι fantastic five!

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε πως θα παντρευτεί άμεσα με τον σύντροφό της και είπε πως αφού βγήκε απ’ το παιχνίδι όρισαν ημερομηνία γάμου μέσα στο 2020. «Θα παντρευτούμε με τον σύντροφό μου. Μου έδωσε τις βέρες μας με το που βγήκα από το παιχνίδι και ορίσαμε ημερομηνία γάμου. Το 2020. Είμαστε μαζί σε όλα».

Όσα είπε η Μαρτίνα απ’ το GNTM:

Δες και αυτό:

Ο κακός χαμός στο πλατό του GNTM και όλες εναντίον της… Κάτιας | Video

Το άρθρο Η Μαρτίνα εξήγησε τι σημαίνει «FF» (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα