Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο!

14:55 10/9/2019 - Πηγή: iPop

Όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο πολλά είναι αυτά που ίσως σε ενοχλήσουν. Το μωράκι που κλαίει ασταμάτητα αλλά δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι για αυτό, οι άσχημες μυρωδιές, ο φωνακλάς… Αλλά ποιο είναι το χειρότερο πράγμα; Να είσαι ξυπόλητος στο αεροπλάνο!

Όταν ταξιδεύουμε υπάρχουν ορισμένοι άγραφοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε ώστε να είμαστε όλοι… άνετοι και χαρούμενοι. Το να είσαι ξυπόλητος στο αεροπλάνο ενοχλεί πολύ κόσμο σύμφωνα με έρευνα.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί εσύ να θέλεις να βγάλεις τα παπούτσια σου και τις κάλτσες σου για να νιώσεις πιο άνετα αλλά τους υπόλοιπους επιβάτες

τους ρώτησες;;;

Πάνω από το 90% των ανθρώπων θεωρούν πως το να είσαι ξυπόλητος στο αεροπλάνο είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε online από το Expedia σε περισσότερους από 18.000 ανθρώπους σε 23 χώρες.

Αλλά αν κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι και θέλεις να αναπνεύσουν λίγο τα πόδια σου υπάρχει η χρυσή τομή: Μπορείς να βγάλεις τα παπούτσια σου και να αφήσεις τις κάλτσες καθώς αυτό είναι πιο υποφερτό από το να είσαι ξυπόλητος στο αεροπλάνο. Και φυσικά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μπροστινή θέση για να απλώσεις τα πόδια σου και να χαλαρώσεις.

Διάβασε τη νο 1 συμβουλή για να αποφύγεις το jet lag!

Credits: Gus Ruballo/ Unsplash

Εκτός από το να είσαι ξυπόλητος στο αεροπλάνο υπάρχουν κι άλλα εκνευριστικά πράγματα που κάνουν έναν ταξιδιώτη ανυπόφορο, σύμφωνα με το Expedia. Για σκέψου, υπάρχει χειρότερο από το να σου χτυπάει κάποιος διαρκώς με το πόδι του το κάθισμά σου; Ή διαρκώς να σου το τραβά; Θα κάνεις λίγη υπομονή την πρώτη ή δεύτερη φορά και μετά θα του κάνεις παρατήρηση.

Παράλληλα, σκέψου έναν επιβάτη ο οποίος μυρίζει πολύ έντονα είτε άσχημα είτε επειδή έχει ψεκάσει όλο το άρωμα πάνω του. Αυτό προκαλεί πονοκέφαλο και δεν μπορείς να κάνεις και πολλά!

Αυτά είναι τα top 5 πιο εκνευριστικά πράγματα:

Αυτός που σου κλωτάσει το κάθισμαΑυτός που μυρίζει έντοναΟ γονέας που είναι απρόσεκτος και δεν φροντίζει το παιδί τουΑυτός που παραβιάζει τον προσωπικό σου χώροΑυτός που κάνει φασαρία

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι περισσότεροι όταν ταξιδεύουν θέλουν το χώρο τους και την ησυχία τους διαφορετικά η πτήση καταλήγει σε μαρτύριο!

Photo: Free To Use Sounds/ Unsplash

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχεις μαζί σου ακουστικά αν θέλεις να ακούσεις μουσική ή να δεις κάποια σειρά και να μην ενοχλήσεις τον διπλανό σου. Φυσικά, οι γονείς που αφήνουν τα παιδιά να τρέχουν και να φωνάζουν μέσα στο αεροπλάνο είναι εξίσου εκνευριστικοί και δεν σε αφήνουν να απολαύσεις την πτήση σου με την ησυχία σου.

Γι’ αυτό να θυμάσαι… να μην κάνεις ποτέ αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν!

Διαβάστε επίσης:

Μην μπεις στο αεροπλάνο, χωρίς να έχεις αυτό μαζί σου!

Photo: Unsplash/Martin Jørgensen

Το άρθρο Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα