Eurovision 2024 – Μάνεσης για Ζερόμ και Αλευρά: «Όταν έχεις ακούσει Μπόκοτα και Κωστάλα, δεν μπορείς να ακούσεις κανέναν άλλον»

Το δικό του σχόλιο για τη Eurovision 2024 έκανε σήμερα ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της εκπομπής του. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για την Μαρίνα Σάττι, την Silia Kapsis, το νικητή Nemo, αλλά και τους… Θανάση Αλευρά και Ζερόμ Καλούτα. Κατά τη διάρκεια που παρακολουθούσαν στον αέρα την εμφάνιση της Κύπρου, ο Νίκος Μάνεσης είπε: «Είσαι σίγουρος ότι είναι 20 χρονών; Άκουγα χθες τους παρουσιαστές ότι είναι 17 και έχει μεγαλώσει στην Αυστραλία. Δεν το παίζω πονηρός, άκουγα αυτό που έλεγαν χθες οι παρουσιαστές. Μη μας ζητάτε να κρίνουμε τους παρουσιαστές, να είναι καλά οι άνθρωποι, είναι συμπαθέστατοι». Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 0:50… και πρόσθεσε ο δημοσιογράφος: «Όταν όμως έχεις ακούσει Δάφνη Μπόκοτα ή Αλέξη Κωστάλα, πλέον σταματάς και δεν μπορείς να ακούσεις κανέναν. Στους νεότερους δεν λένε τίποτα ενδεχομένως τα ονόματα αυτά, γκουγκλάρετε να δείτε».
Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024 – Μάνεσης, Ζερόμ, Αλευρά, Όταν, Μπόκοτα, Κωστάλα,Eurovision 2024 – manesis, zerom, alevra, otan, bokota, kostala