Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (12/9/14)

09:03 12/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σας έχει αρχίσει να σας κουράζει. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να θέλετε να βάλετε μπροστά όλα αυτά τα καινοτόμα πράγματα που έχετε στο μυαλό σας αλλά οι άλλοι να επιμένουν να μην σας καταλαβαίνουν. Δώστε τόπο στην οργή, μην αφεθείτε σε παρορμητικούς θυμούς και επιλέξτε την διπλωματία, αν και ειλικρινά, δεν θα είναι πάρα πολύ εύκολο. Συναισθηματικά είστε πολύ φορτισμένοι και μπερδεύετε τα ζητήματα της δουλειάς με τα προσωπικά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σας ευνοεί απέραντα και σας δείχνει τον δρόμο της αγάπης και του πραγματικού έρωτα. Η ανάγκη σας

να πείτε τα πάντα στο ταίρι σας και η δυνατή παρόρμησή σας να ανήκετε σε κάποιον ολοκληρωτικά είναι το στίγμα της σημερινής ημέρας. Ταυτόχρονα είναι πολύ πιθανόν να έχετε καλές εξελίξεις στο οικονομικό πεδίο με την βοήθεια της Αφροδίτης, αλλά και μια τάση να γίνετε σπάταλοι για το χατίρι ων άλλων, αυτών που αγαπάτε.

Δίδυμοι

Δυνατές συγκινήσεις σας περιμένουν. Τόσο η αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό όσο και το πολύ θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σας ταλαιπωρούν κατά μία έννοια, αλλά και σας κινητοποιούν πολύ. Άνθρωποι και σχέδια που τα κάνατε με τα μάτια στο μέλλον, βλέπετε ότι δεν πατάνε γερά, ότι καλύτερα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω, σε μεθόδους που σας είναι πιο οικείες και σε ανθρώπους που σας εμπνέουν από παλιά εμπιστοσύνη .

Καρκίνος

Αρχίζετε και παίρνετε από παντού καλές ειδήσεις. Νιώθετε ότι σας αγαπούν και σας εκτιμούν και αυτό το έχετε απόλυτη ανάγκη. Όλες σας οι προσπάθειες έχουν επιτυχία και είστε πια σε θέση να αφήσετε πίσω τα παράπονα και την πάγια τακτική σας να τα βλέπετε όλα μαύρα. Η Σελήνη από τον ταύρο με τις όψεις της εκτός των άλλων σας βοηθάει να ορθοποδήσετε – εντός πλαισίων – και οικονομικά, βλέπετε τα έσοδά σας να αυξάνονται. Πολλές αδικίες του παρελθόντος μπορείτε πια να τις ξεχάσετε: είναι πια παρελθόν!

Λέων

Νιώθετε πολύ δυνατοί, αλλά είστε και γεμάτοι υπερβολές. Πολύ έντονο συναίσθημα και μια αίσθηση ότι οι άλλοι – συνεργάτες, σύντροφοι, οικογένεια – δεν μπορούν να σας παρακολουθήσουν στους ρυθμούς σας, σας κουράζει και σας κάνει απότομους. Όσο κι αν το φταίξιμο είναι του Άρη, εσείς είστε αυτοί που γίνεστε δυσάρεστοι. Αφεθείτε στην μαγεία του Δία, που όλον αυτόν τον καιρό που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας θα σας εξυπηρετεί στα σχέδιά σας.

Παρθένος

Η δύναμη της αγάπης σας κατακλύζει, και μάλιστα της αληθινής αγάπης, χωρίς παραμορφωτικά φίλτρα. Η Αφροδίτη με την θετική της προσέγγιση με τον Πλούτωνα σας κάνει ακραία ειλικρινείς, και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα ήδη σας έχει κάνει να δείτε πολύ καθαρά πώς, ποιος, πότε και γιατί είναι πραγματικά με το μέρος σας. Νιώστε όλη την ενέργεια που έρχεται από το σύμπαν, είναι καιρός αλλαγών και χαράς. Το αξίζετε, μόνο να θυμηθείτε ότι δεν είναι μόνον τα άστρα που σας βοηθούν, είναι και οι άνθρωποι, πρέπει όλο το καλό φορτίο να το μοιραστείτε και με άλλους, για να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας.

Ζυγός

Έχετε πάρα πολλά στο μυαλό σας αυτήν την περίοδο και ειδικά σήμερα. Θα θέλατε πάρα πολύ να κερδίσετε ένα διάλλειμα, αλλά αυτό ουσιαστικά μπορείτε να το καταφέρετε εκπληρώνοντας τις αυξημένες υποχρεώσεις σας με έναν καλύτερο προγραμματισμό. Φυσικά η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει, αλλά με την σχέση της με τον Πλούτωνα σας ανοίγει τους δρόμους της μυστηριακής αγάπης, και αυτό σημαίνει πως σε πρακτικό επίπεδο σας αποδιοργανώνει. Δεν έχετε την πολυτέλεια του ρεμβασμού, έχετε και δουλειές. Συνδυάστε σοφά τις κινήσεις σας.

Σκορπιός

Το μαγικό ραβδάκι της Αφροδίτης, στα έμπειρα χέρια του σκοτεινού Πλούτωνα, σας χαρίζουν έρωτα και πολλές τυχερές στιγμές. Απρόσμενοι έρωτες, ή επανασυνδέσεις με ανθρώπους που ακόμα τους αγαπάτε είναι πολύ πιθανές αυτό το διάστημα. Η ημέρα προσφέρεται για κάθε είδους ηδονή και απόλαυση, αλλά σε καμία περίπτωση μην ξελογιαστείτε τόσο πολύ που να αφήσετε τις υποχρεώσεις σας να περιμένουν.

Τοξότης

Το πρόγραμμά σας γίνεται πολύ απαιτητικό, είστε από τα πρώτα ζώδια που θα κληθείτε να μπείτε σε ρυθμούς εντατικούς και δεν το θέλετε καθόλου! Με τον Δία ωστόσο να κάνει εξάγωνο με τον Ερμή έχετε όλες τις δυνατότητες να λάμψετε με το εσωτερικό σας φως, να κερδίσετε πολλά στο εργασιακό πεδίο και να προωθήσετε σχέδια, φιλοδοξίες και όνειρα . Όσοι ασχολείστε με εμπόριο, επικοινωνίες και ταξίδια έχετε ιδιαίτερη εύνοια, όπως επίσης και όσοι ασχολείστε με την έρευνα .

Αιγόκερως

Ο Κρόνος σας ταλαιπωρεί πάρα πολύ, αλλά έχετε την θεία παρέμβαση της Αφροδίτης που θα σας βοηθήσει να δείτε την ζωή από πολύ θετική σκοπιά. Ο ανάδρομος Πλούτωνας, εγκατεστημένος εδώ και τόσο καιρό στο ζώδιό σας, σας έχει κάνει δώρο σκληρά μαθήματα. Ωστόσο αυτή τη στιγμή η προσέγγισή του με την Αφροδίτη ανοίγει το μαγικό κουτί της αγάπης και σας καλεί να πάρετε το μεγαλύτερο μερίδιο! Ταυτόχρονα θα έχετε και πολύ καλές ειδήσεις για τα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Ένταση στα ύψη, ανασκόπηση πεπραγμένων, απολογισμός και είστε έτοιμοι για ένα εντελώς νέο ξεκίνημα! Η δύσκολη όψη του Ουρανού με τον Ερμή σας ταλαιπώρησε και πιθανόν να σας έφερε στην πόρτα σας προκλήσεις που δεν τις θέλατε καθόλου. Αλλά η Αφροδίτη θα σας φέρει το μαγικό εκείνο άγγιγμα που θα σας κάνει να πρωτεύσετε, κάτι που το έχετε απόλυτη ανάγκη. Φίλοι και οικογένεια πρέπει να είναι το πρώτο σας μέλημα, μην αφήσετε τίποτα ωστόσο να σας χαλάσει την καλή σας διάθεση.

Ιχθείς

Συναισθηματικές και οικονομικές δυσκολίες σας έχουν κάνει να νιώθετε ότι χάνετε τον χρόνο σας, ειδικά όσοι έχετε αντιμετωπίσει πρόσφατα μια μεγάλη αλλαγή, όπως έναν χωρισμό ή την αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος. Όλη αυτή η ένταση που προκαλείται από την αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα, σήμερα βρίσκει γιατρειά. Η Σελήνη στον ταύρο, αλλά και η καλή διάθεση του Πλούτωνα σας γεμίζουν με αισιοδοξία . Σταματήστε να τα βάζετε με τον εαυτό σας και τους άλλους, έχετε πολλά να κερδίσετε αν επικεντρωθείτε στην θετική ενέργεια που έχετε εγκλωβισμένη μέσα σας.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (12/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα