Μάθε ποιο είναι το σωστό αντρικό λούσιμο

07:01 12/9/2014 - Πηγή: iPop

Σου έχουμε μιλήσει παλιότερα για το πώς μπορείς να λούζεσαι σωστά, φίλη γυναίκα. Έτσι, τώρα ήρθε η ώρα να σου πούμε ποιο είναι και το σωστό αντρικό λούσιμο που είναι φυσικά ευκολότερο αλλά και πιο γρήγορο. Επειδή οι άντρες συνήθως έχουν κοντά μαλλιά και δεν βάζουν πολλά προϊόντα για ενυδάτωση και έξτρα περιποίηση ένα καλό σαμπουάν είναι αρκετό για να δώσει λάμψη και απαλότητα στο τριχωτό της κεφαλής τους.

Πώς γίνεται το σωστό αντρικό λούσιμο;Δώσε προσοχή στη θερμοκρασία του νερού. Όσο και να σου φαίνεται περίεργο είναι πολύ σημαντική η θερμοκρασία που θα έχει το νερό. Προτίμησε, λοιπόν, να
λούζεσαι με χλιαρό νερό γιατί το πολύ ζεστό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο τριχωτό της κεφαλής σου, ενώ παράλληλα ενισχύει και τη λιπαρότητα.Βάλε ποσότητα σαμπουάν ίση με ένα μεγάλο φουντούκι στα χέρια σου.Άπλωσε το σαμπουάν με τις άκρες των δακτύλων σου κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις στο κεφάλι σου. Έτσι, θα διεγείρεις τη κυκλοφορία του αίματος.Ξέπλυνε καλά τα μαλλιά σου με χλιαρό νερό.Βάλε πάλι σαμπουάν και λούσε τα μαλλιά σου μία ακόμα φορά. Αυτή τη φορά, όμως, για να τα ξεπλύνεις γύρισε το νερό στο κρύο. Με αυτόν τον τρόπο οι τρίχες σου θα είναι πιο λαμπερές και φυσικά θα απομακρύνεις όλο το σμήγμα από την περιοχή του τριχωτού της κεφαλής σου.Συμβουλή!

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιείς ένα ενυδατικό σαμπουάν καθημερινής χρήσης και να λούζεσαι δύο με τρεις φορές τη βδομάδα. Αλλά μία φορά το πολύ δύο το μήνα μπορείς να χρησιμοποιείς ένα προϊόν που προσφέρει πιο βαθύ καθαρισμό.

The post Μάθε ποιο είναι το σωστό αντρικό λούσιμο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα