Πώς να διατηρείς τα παπούτσια σου σαν καινούργια

08:31 12/9/2014 - Πηγή: iPop

Τα παπούτσια λένε πως είναι ο καθρέφτης της ψυχής σου! Ξέρουμε πως κοίταξες κατευθείαν τα πόδια σου! Το ίδιο κάναμε και εμείς. Έτσι, επειδή εσύ έχεις καθαρή ψυχή, οφείλεις να έχεις και καθαρά παπούτσια. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να σου μάθουμε πως θα διατηρείς τα παπούτσια σου σαν καινούργια για να τα φοράς πολλά χρόνια περισσότερα.

Τρόποι για να διατηρείς τα παπούτσια σου σαν καινούργια!Καθάρισε τα κάθε φορά που τα βγάζεις: Μπορείς να έχεις ένα πανάκι που θα το χρησιμοποιείς για τα παπούτσια σου. Θα τα περνάς με αυτό κάθε φορά που θα τα βγάζεις και αν είναι δερμάτινα μπορείς να βάζεις και λίγη
βαζελίνη που θα τα κάνει να λάμπουν.Πρόσεξε πως τα αποθηκεύεις: Μην τα πετάς, όπου και όπως βρεις. Κάθε φορά που θα τα βγάζεις ακόμα και αν δεν έχεις ειδικό δωμάτιο για να βάζεις τα παπούτσια σου, τοποθέτησε τα στο κουτί τους και αποθήκευσε τα για παράδειγμα κάτω από το κρεβάτι σου ή στην αποθήκη σου.Άλλαξε σόλα στα τακούνια: Άκουσες τακούνια και αμέσως νομίζεις πως μιλάμε μόνο για γυναικεία παπούτσια; Κάνεις λάθος! Οι σόλες αλλά και τα τακούνια φθείρονται σε όλα τα παπούτσια ανεξαρτήτως φύλου. Έτσι, εμπιστεύσου το τσαγκάρη της γειτονιάς γιατί θα γίνει καλός σου φίλους ειδικά αν έχεις πολλά ζευγάρια παπούτσια.Τα παπούτσια σου ζαρώνουν εύκολα και κάνουν ρωγμές; Υπάρχει λύση ακόμα και γι΄αυτό. Κάθε φορά, λοιπόν, που θα βγάζεις τα παπούτσια σου βάλε μέσα τους ειδικά καλούπια που θα το βοηθήσουν να κρατήσουν το σχήμα τους. Και αν δεν έχεις καλούπια πάρε σελίδες από περιοδικά που θα κάνεις μπάλες και θα τις βάλεις στο εσωτερικό των παπουτσιών σου.Tip!

Αν αγαπάς τα παπούτσια με μύτη που έχουν την τιμητική τους και αυτή τη σεζόν πρέπει να τα προσέχεις ακόμα περισσότερο. Βάλε κάθε βράδυ χαρτί στο εσωτερικό της μύτης τους για να παραμένει στη σωστή θέση και μόλις φθαρεί άλλαξε την και αυτή στον τσαγκάρη σου.

The post Πώς να διατηρείς τα παπούτσια σου σαν καινούργια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα