Τι να κάνεις αν τον πιάσεις να κοιτάει άλλη επίμονα

23:52 11/9/2014 - Πηγή: iPop

Σε όλες έχει συμβεί. Κοιτάει άλλη επίμονα και δεν ξέρεις τι να κάνεις γι’αυτό. Είναι σημαντικό, όμως, να ξέρεις πως δεν ήταν απλά ένα πεταχτό κοίταγμα, το οποίο κάνεις και εσύ, αλλά μια επίμονη ματιά με μία άλλη γυναίκα. Εκεί και μόνο τότε μπορείς να αρχίσεις να σκέφτεσαι να κάνεις κάποια κίνηση.

Δεν είναι απλό το να τον πετύχεις να ανταλλάζει βλέμματα με άλλη γυναίκα. Θίγει τον εγωισμό σου και πάνω απ’όλα δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη σχέση σας. Να θυμάσαι, όμως, πως πρέπει να ακολουθήσεις κάποια βασικά βήματα για να καταλάβεις τι συμβαίνει και πως να το αντιμετωπίσεις. Γι’αυτό διάβασε

προσεκτικά όσα έχουμε να σου πούμε πάνω στο θέμα.

Μείνε ψύχραιμη

Μπορεί να βγάλεις λάθος συμπεράσματα και αυτό είναι κακό. Δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο. Ενώ θα έχεις δίκιο θα βρεθείς να είσαι η κομπλεξική της υπόθεσης, αν βιαστείς να μιλήσεις γρήγορα. Κράτα το στόμα σου κλειστό και τα μάτια σου ανοιχτά.

Ανακάλυψε τον λόγο

Βρες τον λόγο, για τον οποίο πιστεύεις πως την κοιτάει. Αφού ανακαλύψεις το γιατί, τότε φρόντισε να φερθείς ανάλογα. Μην ξεχάσεις πως πρέπει να κρατήσεις ένα επίπεδο και να μην τον αφήσεις να βγει νικητής του καυγά. Για την ακρίβεια, μην αρχίζεις καν καυγά. Πράξε σαν κυρία.

Ζήτα του να είναι διακριτικός

Αν είδες πως, τελικά, δεν υπήρχε σημαντικός λόγος που κοίταξε, αλλά σε ενόχλησε, τότε ζήτα του να γίνει πιο διακριτικός. Αν δεν το σεβαστεί, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, αφού δεν σέβεται τη σύντροφο του.

The post Τι να κάνεις αν τον πιάσεις να κοιτάει άλλη επίμονα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα