Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/7/2021)

11:35 28/7/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/7/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/7/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/7/2021),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα έχετε εύνοια στη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε εμπόδια στους στόχους σας αλλά θα τα καταφέρετε.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και θα έχετε βοήθεια ίσως και από τα αδέλφια σας για να τακτοποιήσετε ένα οικογενειακό ζήτημα ωστόσο κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε δυσκολίες στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 11ο σας οίκο και ίσως κάνετε νέες γνωριμίες μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον και θα ευνοηθεί η επικοινωνία σας και η διασκέδαση. Ωστόσο καλό θα είναι κάποιοι από εσάς να αποφύγετε αντιπαραθέσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την εργασία σας και την καριέρα σας και ίσως να έχετε κάποια εύνοια οικονομική ή κάποια πρόσθετα έσοδα. Ωστόσο κάποιοι από εσάς προσέχετε σπατάλες.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 9ο σας οίκο και ίσως ξεκινήσετε τις διακοπές σας σήμερα ή κάποιοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι. Ωστόσο κάποιοι ίσως ευνοηθείτε στις εμπορικές συναλλαγές και σε συζητήσεις με το εξωτερικό.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα αλλά θα έχετε εύνοια και σε κάποιες μυστικές επαγγελματικές συζητήσεις ή κάτι που ετοιμάζετε στον επαγγελματικό σας τομέα ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και ίσως έχετε μια νέα πρόταση για συνεργασία αλλά θα ευνοηθείτε και μέσα από γνωριμίες και φίλους. Ωστόσο κάποιοι μπορεί να έχετε κάποιες  αντιπαραθέσεις που θα χειριστείτε σωστά.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (28/7/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και ίσως έχετε μια νέα πρόταση στην εργασία σας  που θα σας ευνοήσει επαγγελματικά. Ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε διλήμματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια στη δημιουργικότητα ή θα ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι που θα σας δώσει τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και ίσως έχετε κάποιες εντάσεις μέσα στην οικογένειά σας ωστόσο θα μπορέσετε να διευθετήσετε οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα. Προσέχετε ωστόσο κάποιοι από εσάς νομικά μπερδέματα οικογενειακά.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ευνοήσει ή θα έχετε πρόταση για μια συνεργασία. Ωστόσο κάποιοι από εσάς αποφύγετε αντιπαραθέσεις με συνεργάτες που μπορεί να επέστρεψαν στη ζωή σας τώρα.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να περάσετε όμορφα μέσα στην καθημερινότητά σας ωστόσο κάποιοι μπορεί να έχετε και κάποιες εργασιακές αντιπαραθέσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/7/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα