Στο νέο του album ο Kanye West κάνει αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

20:28 27/7/2021 - Πηγή: iPop

Το 10ο στη σειρά album της καριέρας του ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Kanye West. Ο ράπερ πραγματοποίησε μια sold – out συναυλία στο Mercedes-Benz στάδιο της Ατλάντα με το αρχικό πλάνο να ήθελε το νέο album του Kanye West να κυκλοφορήσει στις 24/07. Ωστόσο, η νέα του δισκογραφική δουλειά φαίνεται πως δεν είναι τελειοποιημένη και έτσι οι

φανατικοί θαυμαστές του θα χρειαστεί να περιμένουν μέχρι τις 06/08.

Το νέο album του Kanye West

Σύμφωνα με πηγές από το επαγγελματικό του περιβάλλον, ο Kanye West παραμένει εντός του σταδίου της Ατλάντα μέχρι να ολοκληρώσει τον δίσκο του, με τον εκπρόσωπο του γηπέδου να το επιβεβαιώνει! Το νέο album του ράπερ θα φέρει το όνομα της αγαπημένης του μητέρας “Donda”, η οποία πέθανε το 2007. Το μεγάλο party της πρώτης ακρόασης του δίσκου παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, η εν διαστάσει σύζυγος του καλλιτέχνη Kim Kardashian και τα τέσσερα παιδιά τους, ο Shaquille O’Neal, ο CeeLo Green και ο Big Boi.

View this post on Instagram

A post shared by ye (@kanyewest)

Επιπλέον, στο τραγούδι του ράπερ “Junya”, που θα συμπεριληφθεί στο νέο του album, ο Kanye West αναφέρεται στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την νίκη του στο NBA μαζί με τους Bucks. Συγκεκριμένα, ο στοίχος λέει: “Let me be honest/I’m one with the bucks boy/Let me be Giannis”.

Απ΄τα Σεπόλια στην κορυφή του NBA- Οι Μπακς πρωταθλητές με 50 πόντους του Αντετοκούνμπο

View this post on Instagram

A post shared by ye (@kanyewest)

Πριν από λίγες ημέρες, ο καλλιτέχνης ανήρτησε στο λογαριασμό του στο instagram ένα μέρος από το κομμάτι “No Child Left Behind” . Στο video clip εμφανίζεται η πρωταθλήτρια στίβου Sha’Carri Richardson η οποία έμεινε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων όταν βρέθηκε θετική σε κάνναβη. Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης συνδυάζει πολλά πρόσωπα και στοιχεία στα τραγούδια του και ολόκληρη η μουσική σκηνή αναμένει την νέα του κυκλοφορία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Στο νέο του album ο Kanye West κάνει αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Kanye West, Γιάννη Αντετοκούνμπο,Kanye West, gianni antetokounbo