Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/6/2019)

07:45 25/6/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Γεμάτοι ενέργεια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας γεμίσει με ενέργεια και θα ενισχύσει την ανάγκη  σας για δράση. Και επειδή η δράση και εσείς είστε

ένα, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια για να τιθασεύσετε την βιασύνη και την ανυπομονησία σας, μιας και δεν μπορούν όλοι να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς σας.

Ταύρος

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι πρέπει να δίνετε που και που στον εαυτό σας την ευκαιρία να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να αναβάλετε όσες απαιτητικές υποχρεώσεις μπορείτε και να ασχοληθείτε μόνο με όσες δεν απαιτούν από εσάς να δαπανήσετε μεγάλα ποσά ενέργειας.

Δίδυμοι

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας θυμίσει ότι έχετε και μια κοινωνική ζωή , την οποία εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων είχατε αφήσει στην άκρη. Αυτό που μένει να κάνετε είναι να δεχθείτε την πρόσκληση ενός φιλικού σας προσώπου και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε πολύ όμορφα.

Καρκίνος

Με την δημόσια εικόνα και την προσωπική σας προβολή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με την εικόνα και τον τρόπο που προβάλετε τον εαυτό σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς και να ακούσετε με προσοχή τις συμβουλές που θα σας δώσουν τα πολύ κοντινά φιλικά σας πρόσωπα.

Λέων

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς τους Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε μια υπόθεση Νομικής ή γραφειοκρατικής φύσεως που για αρκετό καιρό αναβάλατε. Ενώ, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στην οργάνωση ενός επαγγελματικού ταξιδιού το οποίο θα συνδυάζει την δουλειά με την διασκέδαση.

Παρθένος

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις του/ της συντρόφου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε την πρωτοβουλία και να βοηθήσετε το ταίρι σας να βάλει λίγη τάξη στο πορτοφόλι του. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι επειδή τον /την βοηθάτε, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε επικριτικά σχόλια.

Ζυγός

Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σε πρώτο πλάνο για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας, ότι σας έχει ενοχλήσει στην συμπεριφορά τους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία να καταφέρετε να βάλετε τις σχέσεις σας σε νέες πιο υγιείς βάσεις.

Σκορπιός

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας στο χώρο της εργασίας σας, ενώ παράλληλα, θα βρείτε χρόνο για  τον εαυτό σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ώστε να απαλλαγείτε από τα δύο – τρία κιλά που κουβαλάτε από το χειμώνα.

Τοξότης

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σας και θα σας θυμίσει ότι είναι πολύ σημαντικό για την ψυχική σας ισορροπία να διασκεδάζετε και να περνάτε όμορφες στιγμές μαζί με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αιγόκερως

Με τις οικογενειακές σας υποθέσεις, λέει το σημερινό ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα ζητήματα που απασχολούν ένα μέλος  της οικογένειας σας και να το βοηθήσετε να βρει πρακτικές λύσεις. Μην σας φανεί περίεργο όμως, αν ο τρόπος με τον οποίο θα τον/την προσπαθήσετε να τον /την καθοδηγήσετε προκαλέσει την δυσαρέσκεια του/της.

Υδροχόος

Σε έντονους και γρήγορους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα σας βοηθήσει να περάσετε τις απόψεις σας με ιδιαίτερη ευκολία τόσο στις φιλικές όσο και στις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

Ιχθείς

Ιδιαίτερα προστατευτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ιχθύες.  Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βγάλετε νύχια απέναντι σε όποιον προσπαθήσει να καταπατήσει τα κεκτημένα σας ή να πειράξει τους αγαπημένους σας. Ενώ από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα δεν είναι καθόλου καλή για το πορτοφόλι σας, μιας και η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού είναι πιθανό να σας παρασύρει σε περιττές σπατάλες.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/6/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα