Η Θεοδωρίδου στον Μουτσινά μίλησε για τους χωρισμούς και τις δυσκολίες στη ζωή της

18:36 24/6/2019 - Πηγή: iPop

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στον Μουτσινά μίλησε για όλα. Για τη γνωριμία της και τη φιλία της με τη μητέρα του παρουσιαστή, για τους χωρισμούς αλλά και τη δική της φιλοσοφία για τη ζωή.

Καλεσμένη ήταν η Θεοδωρίδου στον Μουτσινά και την εκπομπή «Για την παρέα«, όπου δεν δίστασε να μιλήσει για όλα! Για την κοσμοθεωρία της, για τους έρωτες και τους χωρισμούς αλλά και τις δυσκολίες που έχει περάσει.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραδέχθηκε πως είχε κάνει παρέα με τη μαμά του Νίκου Μουτσινά, η οποία πλέον έχει φύγει

από τη ζωή, ενώ εκείνος με τη σειρά του διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό όταν η γνωστή τραγουδίστρια σήκωσε το τηλέφωνο της μαμάς του.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια ανέφερε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους πρώην αγαπημένους της.

Αν κάτι δεν έχει επιστροφή, σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Μισό λεπτό, μου λες να κάτσω και να περιμένω κάποιον να επιστρέψει; Τελειώνει η συνέντευξη! […] Περιμένετε κανέναν να επιστρέψει; Όχι βέβαια! Δεν το λέω άνετη, φύγε εσύ κι έλα εσύ. Ίσα ίσα όταν κάποιος φύγει σε βοηθάει κιόλας. Λες «κοίτα, δεν με θέλει». Μετά κάθεσαι σπίτι σου, σαν νοήμων άνθρωπος που έχει περπατήσει και λίγα χιλιόμετρα, και σκέφτεσαι. Αυτά είναι δικά σου θέματα. Δεν μπορούν όλοι να μας θέλουνε, όπως κι εμείς δεν μπορούμε να τους θέλουμε όλους

Όπως είπε η τραγουδίστρια η ωραία σχέση είναι όταν συναντιούνται δύο άνθρωποι και την ίδια στιγμή βλέπουν προς την ίδια κατεύθυνση. Αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο και υγιές. Η ίδια δήλωσε ευτυχής από τους ανθρώπους που μπήκαν στη ζωή της ή μπήκε εκείνη στη δική τους.

Απλά μετά βγήκαμε. Εγώ δεν κουβαλάω τις παλιές νοοτροπίες, ούτε στα παιδιά μου τις μεταδίδω. […] Γιατί να χάνεις χρόνο σε κάτι τετελεσμένο; Η ζωή είναι ωραία, σε περιμένει και με το πρόβλημά σου. Άστο παράλληλα με εσένα, μην το βάζεις μέσα σου. Κάποια στιγμή θα σε αφήσει. Θα έρθουν άλλοι άνθρωποι

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ανέφερε πως η ζωή είναι ωραία και πρέπει κι εμείς να βοηθάμε για να είναι ωραία, να δημιουργούμε τις συνθήκες.

Δεν καθόμαστε και λέμε «α δεν είναι ωραία η ζωή». Πρέπει να έχεις ωραίους ανθρώπους γύρω σου, καλούς, καλοπροαίρετους. Τους άλλους τους καταλαβαίνεις… […] Σιγά, σιγά τους αποκλείεις. Όλα αυτά τα ζω, δεν τα πιστεύω μόνο. Έτσι είναι φτιαγμένη η ζωή μου

Τη αρέσει να γελάει και να δουλεύει ενώ δεν θέλει καθόλου τους τεμπέληδες. Δεν θέλει τη μιζέρια και την γκρίνια. « Όποιος δουλεύει δεν έχει περιθώριο να γκρινιάξει, να μιζεριάσει. Κοιτάει το σήμερα, το αύριο, την καλοπέρασή του, πώς να κάνει ακόμα καλύτερη τη ζωή του. Πού να βρεις χρόνο να γκρινιάξεις;», συμπλήρωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Το άρθρο Η Θεοδωρίδου στον Μουτσινά μίλησε για τους χωρισμούς και τις δυσκολίες στη ζωή της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα