Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/9/2020)

10:13 24/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/9/2020), για όσα έχετε αποφασίσει και θέλετε να

δρομολογήσετε καλό θα ήταν, να μην τα κοινοποιείτε στο περιβάλλον σας, κυρίως το εργασιακό εάν εργάζεστε, ή το ευρύτερα οικογενειακό, αφού θα βρεθούν άνθρωποι που με τη γνώμη τους, να θελήσουν να σας επηρεάσουν, ή να αναχαιτίσουν τη θέλησή σας, λέγοντας ότι δεν ήρθε η κατάλληλη ώρα. Σε μια διαφορετική περίπτωση, υπάρχει το ενδεχόμενο, να πάρετε λάθος ή παραποιημένες πληροφορίες, που σκοπό έχουν να σας παραπληροφορήσουν, για να μην κινηθείτε στους άξονες που είχατε προαποφασίσει. Ειδικά τις ημέρες αυτές, δε θα επικρατήσει η ειλικρίνεια.

Ταύρος

Σίγουρα δεν πρέπει να αφήνετε τα πράγματα να κυλούν όπως εξελίσσονται από μόνα τους και χρειάζεται να κάνετε τις παρεμβάσεις σας, όταν τα βλέπετε να παραμένουν στάσιμα. Τις ημέρες αυτές όμως, μην απαιτήσετε να λάβετε πίσω, χρήματα που σας χρωστούν, ακόμα και αν σας είχαν υποσχεθεί πως θα τα πάρετε, είτε επειδή είχατε κάνει μία συμφωνία σε συνεργατικό επίπεδο, είτε επειδή τα είχατε δανείσει.  Το να εκταμιεύσεις κάποιος χρήματα την περίοδο αυτή, θα το κάνει με το μαχαίρι στο λαιμό. Μην του το βάζετε λοιπόν εσείς, εάν δε θέλετε να διαταραχτούν οι σχέσεις σας. Μπορείτε να διακανονίσετε χρονικά μαζί του τα περιθώρια.

Δίδυμοι

Προσπαθήστε τις ημέρες αυτές, να ελέγξετε τα “θέλω” και τις επιθυμίες σας, τόσο από τους δικούς σας “άλλους” όσο και από τους ανθρώπους, που βρίσκεστε ή συνεργάζεστε καθημερινά. Δεν θα νιώσετε ότι είναι πρόθυμοι να σας κάνουν ότι τους ζητήσετε, όχι γιατί δεν το θέλουν και άρα θα σας το αρνηθούν, αλλά εκ των πραγμάτων, δεν μπορούν. Επειδή αυτό θα σας επηρεάσει ψυχοσωματικά και μπορεί να σας δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα, να θυμάστε πως φταίει το γεγονός, ότι εσείς μερικά πράγματα τα παίρνετε παραπάνω στα σοβαρά. Σε ένα άλλο χρονικό σημείο, ίσως και να μη δίνατε σημασία.

Καρκίνος

Θα πρέπει να παραδεχτείτε, ότι όταν νιώσετε ότι σας πνίγει το δίκιο σας, όταν δε σας αρέσει η επαναλαμβανόμενη λανθασμένη συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων απέναντί σας, ή όταν νομίζετε ότι σας λένε ψέμματα ή σας μιλούν με υπεκφυγές, αντιδράτε με υπερβολές και συναισθηματική αμετροέπεια, σε τέτοιο βαθμό, που φωνάζετε και χάνετε το δίκιο σας.  Σήμερα και αύριο, αρκετές θα είναι οι αιτίες ή οι αφορμές, να τα πείτε ένα χεράκι με κάποιους που το χρειάζονται, όμως αυτή θα είναι η λάθος τακτική, για να καταφέρετε να φέρετε τα πράγματα εκεί που επιθυμείτε.  Ακούστε τι έχουν να σας πουν και βρείτε άλλη στιγμή να τους αιφνιδιάσετε.

Λέων

Αποφύγετε να μιλήσετε για τα επόμενα σχέδια ή στόχους που έχετε βάλει σκοπό να κατακτήσετε την περίοδο αυτή, τόσο σε επίπεδο επαγγελματικής σταδιοδρομίας, όσο και σε ότι αφορά την προσωπική σας κατάσταση και ζωή. Κι αυτό γιατί από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα βρεθούν άνθρωποι με φιλικό πρόσωπο προς εσάς και θα προσπαθήσουν να εκμαιεύσουν τι υπάρχει στο μυαλό σας, για να το χειριστούν ανάλογα με το συμφέρον τους. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να προβείτε σε δηλώσεις που θα παρερμηνευτούν ή θα παραποιηθούν, για να φτάσουν στα αφτιά ανθρώπων που εξαρτάται η πρόοδός σας.

Παρθένος

Δώστε λίγο παραπάνω προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση τις ημέρες αυτές, αφού θα έχετε την τάση προκειμένου να προσφέρετε στους ανθρώπους που αγαπάτε το καλύτερο, ή να τους διευκολύνετε σε κάτι, να ξεφύγετε ως προς τις δαπάνες σας. Αποτέλεσμα θα έχει να ξεμείνετε από ρευστότητα και ίσως κάποιες υποχρεώσεις που τρέχουν να σας αγχώσουν μέχρι να καταφέρετε να τις καλύψετε. Κατά τα άλλα, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό, μία πρόταση επαγγελματική που σας είχαν κάνει, να αργεί να σας δείξει ότι προχωρά. Αυτό συμβαίνει όχι γιατί θα ματαιωθεί αλλά γιατί οι καιροί δεν επιτρέπουν γρήγορες κινήσεις.

Ζυγός

Σήμερα από την αρχή της ημέρας, θα καταλάβετε ότι η επικοινωνία σας με τους άλλους, μοιάζει να γίνεται προβληματική, αφού ή θα επικρατήσει η ασυνεννοησία με ότι μπορεί να φέρει ως επακόλουθο, είτε γιατί θα αντιδράσετε πάνω σε μια διαφωνία. Όμως εάν η διαφωνία αυτή σχετίζεται με ένα γονέα ή έναν προϊστάμενό σας, καλό θα ήταν να μην τραβήξετε τα σχοινιά, γιατί δε θα σας βγει σε καλό. Ημέρα διαπροσωπικών ρήξεων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή, οι οποίες μάλιστα μπορεί να προκληθούν και για ασήμαντους λόγους ή αιτίες. Ότι κι αν θέλετε να συζητήσετε που πάσχει, κάντε το την επόμενη εβδομάδα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/9/2020), αφήστε να περάσουν οι ημέρες αυτές, εάν έχετε να ασχοληθείτε με ζητήματα νομικών υποθέσεων, κληρονομικά, ή οικονομικής φύσεως με τράπεζες και υπηρεσίες. Επίσης εάν σας οφείλουν χρήματα από μία κοινή προσπάθεια, ή επειδή σας τα υποσχέθηκαν από τη δουλειά ή μια συνεργασία σας, μην τα απαιτήσετε προς το παρόν, γιατί και θα αργήσετε να τα πάρετε και κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα τα λάβετε όλα. Το να διαπραγματευτείτε τα συμφέροντά σας, σε μια εποχή τόσο δύσκολη και αβέβαιη, είναι μάλλον άτοπο το διάστημα αυτό. Λίγο αργότερα που τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα κάντε το μεθοδικά.

Τοξότης

Μην αναζητάτε τις λύσεις εκείνες, που θα έχουν το μικρότερο κόστος για σας, ειδικά, εάν πρόκειται να αντιμετωπίσετε καταστάσεις, που ήδη θα έπρεπε να έχουν τελειώσει και τις συντηρείτε μιας και αρνείστε συναισθηματικά να τις τελειώσετε. Να ξέρετε ότι με ή χωρίς τις δικές σας παρεμβάσεις, θα πάρουν το δρόμο τους. Άρα φροντίστε αυτό να γίνει με τις δικές σας αποτελεσματικές ενέργειες και την αποφασιστικότητα, να τις λύσετε μόνοι σας. Μην επιμένετε να είστε σε μία σχέση ή σε μια εργασία, που πλέον ότι είχε να σας δώσει σας το έδεσε και μπορείτε πλέον να διακρίνετε, εάν σας κοροϊδεύει η όχι η σύμβαση αυτή.

Αιγόκερως

Αποφύγετε στα σημαντικά επίπεδα της ζωής σας, να ανοίξετε συζητήσεις, σε μια εποχή που κανείς δεν γνωρίζει, το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Δεν αποκλείεται με συναισθηματικό παρορμητισμό, να μην ελέγξετε το τι λέτε το πως το λέτε αλλά και που το επικοινωνείτε,με αποτελέσματα να οδηγηθείτε σε λάθη συμπεριφοράς, που θα αποβούν εις βάρος σας. Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις που έχετε από τους άλλους, είτε αυτοί είναι οι άνθρωποι που συνεργάζεστε σε καθημερινό επίπεδο, είτε ακόμα κι αν είναι οι δικοί σας άνθρωποι που μπορείτε να λέτε ότι νομίζετε, είναι εποχή διαπροσωπικών ρήξεων.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/9/2020), σε μία περίοδο που συχνά μπορεί να παρερμηνευτούν συζητήσεις ή θέματα που άπτονται της καθημερινότητας, μπορεί κι εσείς, ειδικά σήμερα, να σας πούνε κάτι και να το εκλάβετε σαν απειλή, ή προειδοποίηση, είτε μέσα από τον εργασιακό σας χώρο, είτε από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Καλό θα ήταν λοιπόν, πριν να βγάλετε λανθασμένα συμπεράσματα, να ρωτήσετε και να λάβετε διευκρινήσεις, κυρίως όταν πρόκειται για ζητήματα που πριν απαντήσετε θα χρειαστεί να τα καταλάβετε πρώτα καλά. Άλλωστε τις ημέρες αυτές, θα διέπεστε από μία εσωτερική ένταση και το συναίσθημα θα καπελώνει τη λογική σας.

Ιχθύς

Φανείτε λιγάκι πιο συνεπείς, σε ότι έχετε να κάνετε σήμερα, γιατί ίσως λόγω του ότι έχετε πολλά μέσα στο κεφάλι σας να κάνετε στη διάρκεια της ημέρας, ίσως να μην ιεραρχήσετε μία υποχρέωση που έχετε αναλάβει και να φανείτε ανακόλουθοι στις υποσχέσεις σας. Ειδικά σε ότι σχετίζετε με το σπίτι και την οικογένεια αλλά και με το εργασιακό σας ωράριο, να είστε τακτικοί στις παρουσίες σας και να μην αφήνετε τίποτα απρογραμμάτιστο. Αυτό δεν ισχύει μονάχα για την σημερινή ημέρα. Καλό θα ήταν να το τηρήσετε με ευλάβεια και προσοχή και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, που εξακολουθεί να έχει πολύ τρέξιμο για σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: wannapik / Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα