Χάκαραν το προφίλ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο Instagram! Τι δήλωσε στον αέρα του The Booth;

17:10 23/9/2020 - Πηγή: iPop

Χάκαραν το προφίλ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο Instagram και η ίδια θέλησε να περάσει ένα μήνυμα την Τετάρτη μέσα απ’ τον αέρα του The Booth. Τι είπε η παρουσιάστρια για το γεγονός;

Η παρουσιάστρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια είχε μια άσχημη εμπειρία, καθώς άγνωστοι χάκαραν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι άρχισαν να στέλνουν μηνύματα σε διάφορους followers

της σχετικά με έναν διαγωνισμό.

Μετά απ’ αυτή την διαδικτυακή περιπέτεια, η ίδια μίλησε μέσα απ’ την εκπομπή The Booth για όσα συνέβησαν και συνέστησε την προσοχή όλων όσων ασχολούνται με τα social media.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που δείξατε όσον αφορά το acount μου στο Instagram. Λυπάμαι πάρα πολύ αν κάποιος ενοχλήθηκε από μηνύματα τα οποία δεν έστειλα εγώ. Κάποιος άλλος, κάποιο χακάρισμα συνέβη εκεί, δεν ξέρω τι ακριβώς και έφευγαν μηνύματα από τον λογαριασμό μου σε σχέση με ένα give away», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ενώ ενημέρωσε πως έχει ήδη απευθυνθεί στις αρμόδιες Αρχές για το συμβάν.

Στη συνέχεια, τόνισε πως ελπίζει να μην δημιουργήθηκε πρόβλημα σε κανέναν και συνέστησε προσοχή σε όσους περνούν πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο, ενώ αποκάλυψε κι ένα μυστικά που έμαθε: Να χρησιμοποιούμε ένα email για τα social media, το οποίο να μην το έχουμε για καμία άλλη χρήση, ώστε να είναι πιο δύσκολο να το εντοπίσει κανείς.

Ελπίζω να μη δημιουργήθηκε πρόβλημα σε κανέναν. Έχουν ενημερωθεί οι Αρχές και είμαστε σε έναν καλό δρόμο. Είναι, όμως, ένα θέμα αυτό με το διαδίκτυο πια. Θέλει πάρα πάρα πολλή προσοχή. Μη δίνετε τους κωδικούς σας ποτέ όποιος και αν σας τους ζητήσει

Πλέον, όπως είδαμε το προφίλ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου είναι μια χαρά και έχει αποκτήσει τον έλεγχό του, αφού ανέβασε κανονικά stories!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

“The booth”: Η προσωπική εξομολόγηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στον αέρα της εκπομπής

Το άρθρο Χάκαραν το προφίλ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο Instagram! Τι δήλωσε στον αέρα του The Booth; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα