Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/6/2019)

06:00 24/6/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Την δημιουργική σας φαντασία θα αφήσετε ελεύθερη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, σήμερα εσείς οι Κριοί . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε την φαντασία σας για να προχωρήσετε σε μια επαγγελματική συμφωνία, ενώ σε προσωπικό

επίπεδο, θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφράσει τις ερωτικές του φαντασιώσεις.

Ταύρος

Ιδιαίτερα προσεχτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι με τους  φίλους και τους γνωστούς σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα , είναι πιθανό να ωθήσει ορισμένα άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον να εκμεταλλευτούν την επιθυμία σας για κατοχή και ιδιοκτησία και να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν οικονομικά.

Δίδυμοι

Με την προσωπική σας προβολή, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από μια επαγγελματική πρόταση, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό να παρουσιάσετε στους άλλους την εικόνα που εσείς θέλετε και να τους ρίξετε στάχτη στα μάτια.

Καρκίνος

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Καρκίνους. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων  θα σας βοηθήσει να ονειρευτείτε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μέσα στο μυαλό σας να ζήσετε ένα μυθιστορηματικό έρωτα.

Λέων

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο  Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων , θα σας κάνει εύκολα θύματα της κολακείας των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε τα αυτιά σας στα ωραία τους λόγια γιατί το πιθανότερο είναι να θέλουν να εκμεταλλευτούν την γενναιοδωρία σας.

Παρθένος

Σημαντικές εξελίξεις στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Παρθένους. Η όψη τετραγώνου   που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από το μέλλον μιας προσωπικής σχέσης ή μιας συνεργασίας, οι οποίες όμως το πιθανότερο είναι να διαψευσθούν.

Ζυγός

Αρκετές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Μέσα σε αυτές, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο  Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων , θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ωστόσο, για να αποφύγετε τις απογοητεύσεις, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας.

Σκορπιός

Με το χαμόγελο στα χείλη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το  φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων , είναι πιθανό να σας δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες γύρω από το μέλλον μιας νέας οικονομικής συνεργασίας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπερδέψετε την συμπάθεια με τον έρωτα.

Τοξότης

Αρκετά προβληματισμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα  εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων, θα σας κάνει να νιώσετε ότι τόσο οι φίλοι και οι συνεργάτες σας, όσο και η οικογένεια σας, εκμεταλλεύονται την καλή σας την καρδιά. Αυτό που πρέπει όμως να έχετε στο νου σας είναι, μήπως εσείς είστε αυτοί που το προκαλείτε με την συμπεριφορά και την στάση σας.

Αιγόκερως

Πολύ τρέξιμο, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι περιμένει σήμερα εσάς τους Αιγόκερους . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον  ανάδρομο Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων, θα σας ωθήσει να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να πετύχετε τους στόχους σας και να εδραιώσετε την παρουσία σας στο χώρο της εργασίας σας. Έστω και να  χρειαστεί να πείτε και μερικά αθώα ψεματάκια.

Υδροχόος

Τους πόρους σας, υλικούς και συναισθηματικούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να προστατέψετε σήμερα εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από το  ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να σας παρασύρει στην δίνη ενός φαντασιακού έρωτα, με αποτέλεσμα να κάνετε έξοδα για να τραβήξετε την προσοχή και να  γοητεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ιχθείς

Τα μάτια σας δεκατέσσερα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να έχετε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα , ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας κάνει εύκολο θύμα σε όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία που έχετε στην οικογένεια σας, και την επιθυμία σας να τους προσφέρετε ότι καλύτερο μπορείτε.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/6/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα