Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/4/2020)

08:00 21/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (21/4/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/4/2020), ακόμα και τώρα που όλοι βρισκόμαστε στο σπίτι,

δε σημαίνει ότι δε θα σας πιάνει μια μανία να ξοδέψετε κάτι παραπάνω για να νιώσετε καλύτερα. Άλλωστε πολλές από τις αγορές μας, μπορούμε να τις κάνουμε μέσα από το διαδίκτυο πλέον. Όμως μην ξεμυαλίζετε σε δαπάνες, αφού μπορεί να κάνετε άσκοπα ψώνια μεν, να μην τα χρησιμοποιήσετε ποτέ εάν είναι πχ ρούχα και να ξεμείνετε.

Ταύρος

Λιγάκι πιο παραπονιάρηδες θα είστε σήμερα γιατί για ότι επιθυμείτε, δε θα βλέπετε την ανάλογη προθυμία ή κατανόηση των άλλων στο να σας το δίνουν. Από την άλλη μεριά, ένας εσωτερικός εκνευρισμός, θα λειτουργήσει σαν κακός σύμβουλος, αφού θα θέλετε να τα βάλετε με όλους και με όλα. Ηρεμήστε και προσπαθήστε να γίνετε πιο διπλωματικοί εάν χρειάζεται να εισακούεστε λοιπόν.

Δίδυμοι

Συμβουλές από εξειδικευμένους ανθρώπου πρέπει να ζητήσετε για τα βασικά θέματα της ζωής και της καθημερινότητάς σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να διαχειριστείτε, καταστάσεις που τρέχουν και εκκρεμότητες που ζητούν από εσάς, άμεση επίλυση. Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερού κι οργανώστε τα πράγματα βήμα βήμα και ένα τη φορά, αν θέλετε να βγάλετε μια άκρη από όλα αυτά.

Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να δεχτείτε δελεαστικές προτάσεις, τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, ή προτάσεις που θα δείχνουν την οικονομική σας άνοδο. Παρ ότι οι καιροί που ζούμε μας κάνουν να αρπάζουμε εύκολα την πρώτη ευκαιρία που μας παρουσιάζεται, εσείς απλώς ακούστε τη αλλά μην πείτε με την ίδια ευκολία το “ναι”όσο κι αν έχετε ανάγκη να την ακολουθήσετε. Ζυγίστε καλά το τι θα ακούσετε.

Λέων

Τις απαιτήσεις των ανθρώπων που συνεργάζεστε, ή που συμβιώνετε μαζί τους θα αντιμετωπίζετε συχνά τις ημέρες αυτές για αυτό και καλά θα ήταν, να τους βάλετε εξαρχής κάποια όρια, πριν ο εκνευρισμός που θα σας δημιουργούν, δε θα σας επιτρέπει να γίνεστε διπλωματικοί απέναντί τους. Εξηγήστε τους με τη στάση σας, πότε και που ξεπερνούν τα όρια κυρίως στα “θέλω”τους από εσάς.

Παρθένος

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις κρίνονται ως αξίες τις ημέρες αυτές. Καλείστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις για το ποιες θα κρατήσετε ώστε να πορευτείτε μαζί τους και ποιες θα απορρίψετε, βγάζοντάς τες από τη ζωή σας. Παρ όλα αυτά ευνοείστε τόσο στη δημιουργία νέων συνεργασιών, όσο και στην ερωτική σας ζωή, όπου θα θέσετε νέες βάσεις και θα εξετάσετε καινούργια δεδομένα.

Ζυγός

Κάποιος πολύ στενά δικό σας άνθρωπος, ίσως να ζητήσει τη βοήθειά σας, ή τις παρεμβάσεις σας, που θα πρέπει εκ τον προτέρων να είναι και αποτελεσματικές και αυτό σας βάζει ένα βαθμό δυσκολίας, πρωτίστως στο να το αποδεχτείτε. Ήδη αισθάνεστε συναισθηματικά αδύναμοι την περίοδο αυτή και θα δυσκολευτείτε να υπηρετήσετε μια τέτοια απόφαση. Σκεφτείτε το καλά πριν.

Σκορπιός

Από τον περιορισμό και την απομόνωση, είναι λογικό, κάποια πράγματα στη ζωή μας να έχουν πάει πίσω ή να ματαιώνονται μέχρι νεωτέρας, όμως εκείνο που είναι σημαντικό να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σας, είναι ότι πρέπει να διατηρήσετε το επίπεδο της σκέψης σας καθαρό και ανεπηρέαστο από κακές ειδήσεις και αρνητικούς ανθρώπους. Επιπλέον ελέγξτε τον εκνευρισμό σας.

Τοξότης

Περιορίστε τον εκνευρισμό που αισθάνεστε γενικότερα τις ημέρες αυτές, της απομόνωσης και του εγκλεισμού και αποφασίστε να βγάλετε από μέσα σας τόσα δημιουργικά πράγματα που έτσι κι αλλιώς μπορείτε να επινοήσετε. Μάλιστα προσπαθήστε να τα μεταδώσετε και σε εκείνους που ζουν συμβιώνουν ή εργάζονται μαζί σας. Σίγουρα θα καταφέρετε να τους κερδίσετε για άλλη μια φορά.

Αιγόκερως

Στα πλαίσια που θέτετε ώστε να δείτε κάποιους βασικούς τομείς της ζωής να εξελίσσονται, ίσως την εποχή αυτή, να σκέφτεστε κάνετε κάποιες επενδύσεις που να προσβλέπουν στο μέλλον. Προτού όμως να επενδύσετε, πάρτε καλύτερες και περισσότερες πληροφορίες, προσφορές ή ότι άλλο χρειάζεται κι αφήστε τις μέρες αυτές να περάσουν πριν να ακολουθήσετε τα νέα σας σχέδια.

Υδροχόος

Εάν κάποια πράγματα που χρειάζεται να γίνουν δεν έχετε τη διάθεση να τα κάνετε, αφήστε για λίγο πίσω, γιατί το σημαντικότερο είναι, να αποκατασταθούν οι συναισθηματικές ισορροπίες σας. Σήμερα λοιπόν ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που μόνο σας ευχαριστούν, έστω και αν κάποια άλλα, χρειάζεται για μία ημέρα να πάνε πίσω. Εσείς τώρα πρέπει να είστε καλά.

Ιχθείς

Σήμερα ή αύριο, πρόκειται να κάνετε μία επαφή, κατά πάσα πιθανότητα με έναν άνθρωπο που θα προέρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο, ή τον τομέα που δραστηριοποιείστε και θα λάβετε μια εξαιρετική ιδέα ή είδηση, ως προς τη θετική έκβαση σε κάτι που περιμένατε. Από εδώ και στο εξής, σίγουρα τα καλύτερα έρχονται για σας και μπορεί να απαιτούν προσπάθεια αλλά έρχονται!!!

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv 

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα