Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε για τα καλά κι αυτή ήταν η έναρξη της εκπομπής!

17:11 20/4/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί για αρκετό καιρό να μην τον απολαμβάναμε καθημερινά στις οθόνες μας, όμως ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε και πάλι στον ΣΚΑΪ με το “Καλό Μεσημεράκι”. 

Οι εκπομπές του καναλιού του Φαλήρου επέστρεψαν και πάλι μετά το Πάσχα, αφού για τουλάχιστον ένα μήνα δεν προβάλλονταν λόγω του κορονοϊού. Με το ξέσπασμα του κορονοϊού στην Ελλάδα και όλο και περισσότερους ανθρώπους να προσβάλλονται από τον ιό, οι ιθύνοντες

του καναλιού είχαν διακόψει τις εκπομπές του Γιώργου Λιάγκα και του Νίκου Μουτσινά, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, αλλά και στην ενημέρωση του κόσμου για τον κορονοϊό.

Μετά, όμως, από ένα μήνα και με τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα να μην είναι πλέον αυξημένα, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν οι δύο αυτές εκπομπές του ΣΚΑΪ να επιστρέψουν και πάλι στην κανονική τους ροή με κάποιες φυσικά μικρές αλλαγές για λόγους προστασίας. Έτσι λοιπόν, και μετά τον Γιώργο Λιάγκα, ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε κι έκανε ένα δυνατό comeback στην έναρξη της εκπομπής του, “Καλό Μεσημεράκι”.

View this post on Instagram

Το κοινο και η Βάνια ειναι έτοιμοι. Ξεκιναμε❤️

Keywords
Τυχαία Θέματα