Η Σήλια Κριθαριώτη μιλά για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και όσους τη βοήθησαν | Video

20:19 20/4/2020 - Πηγή: iPop
| Video

Η Σήλια Κριθαριώτη νόσησε με κορονοϊό και μοιράστηκε την περιπέτειά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ο φόβος που ένιωσε και το “ευχαριστώ” σε όσους τη βοήθησαν. 

Η Σήλια Κριθαριώτη νόσησε με κορονοϊό μετά από ένα ταξίδι που πραγματοποίησε στο Λονδίνο στα μέσα Μαρτίου. Με ένα video στα social media ενημέρωσε τους followers της για τη δική της περιπέτεια, τον φόβο και την αγωνία που ένιωσε αλλά και όσους τη

βοήθησαν.

«Γυρνώντας από ένα ταξίδι στο Λονδίνο, στα μέσα Μαρτίου αρρώστησα κι εγώ από τον γνωστό ιό! Φοβήθηκα πολύ ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα», αναφέρει η ίδια και ευχαριστεί τη γιατρό της, Αναστασία Κοτανίδου, η οποία με την εμπειρία της, τις γνώσεις, την ηρεμία της, της χορήγησε τα σωστά φάρμακα που τη βοήθησαν να γίνει καλά.

Παράλληλα, ευχαρίστησε και τον φίλο της Βαγγέλη Μαρινάκη, όχι μόνο γιατί της σύστησε την κορυφαία γιατρό, αλλά και για τις καθημερινές συμβουλές του και το κουράγιο που της έδινε για να αντιμετωπίσει την ασθένεια που είχε περάσει και ο ίδιος. Όταν η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας έχανε την πίστη της, ο φίλος της τη βοήθησε να το ξεπεράσει και της στάθηκε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Το μήνυμα της καραντίνας απ’ τη Ζέτα Μακρυπούλια που πρέπει να διαβάσεις!

Ασφαλώς, η Σήλια Κριθαριώτη ευχαρίστησε και τον σύζυγός της, τον φύλακα-άγγελός της, όπως τον χαρακτήρισε τον Νίκο Τσάκο, ο οποίος είναι πάντα κοντά της και δεν έφυγε από το πλάι της.

«Εύχομαι αυτός ο κόσμος να γίνει γρήγορα όπως ήταν πριν κι ακόμη καλύτερος», καταλήγει η Σήλια Κριθαριώτη στο video της.

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι της ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί τώρα με τον κόσμο την περιπέτεια που είχε, το πώς το βίωσε η ίδια και να ευχηθεί “Χριστός Ανέστη” με μια ευχή αυτός ο κόσμος να γίνει καλύτερος και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.

Οι ευχές των celebrities για το Πάσχα από το σπίτι τους!

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης: Το διαφορετικό Πάσχα στο νοσοκομείο

Το άρθρο Η Σήλια Κριθαριώτη μιλά για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και όσους τη βοήθησαν | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα