Λατρεύεις τα “Φιλαράκια”; Απόδειξέ το!

18:52 18/1/2020 - Πηγή: iPop

Όλοι αγαπάμε τα “Φιλαράκια”, έχουμε περάσει πολλές ώρες βλέποντας την αγαπημένη μας σειρά και έχουμε ταυτιστεί με τους ήρωες. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, ξέρουμε κι όλες τις ατάκες από τα “Φιλαράκια”, τις έχουμε αποστηθίσει και έχουμε μάθει απ’ έξω τους διαλόγους. Εσύ; 

Νομίζεις πως ξέρεις καλά την αγαπημένη σου σειρά; Έχεις δει τόσες φορές τα επεισόδια ξανά και ξανά και πιστεύεις πως ξέρεις απ’ έξω τις ατάκες από τα “Φιλαράκια”; Έχεις περάσει ολόκληρες μέρες βλέποντας σε επανάληψη τα επεισόδια κάθε σεζόν; Κι όμως, κάτι μου λέει ότι όλο και κάποια φράση που έχει ειπωθεί θα σου έχει ξεφύγει.

Ψάξαμε,

λοιπόν, και βρήκαμε ένα τεστ για τα “Φιλαράκια” που συγκεντρώνει μερικές από τις πιο πετυχημένες ατάκες από τη σειρά αυτή, που όλοι έχουμε γελάσει. Όσο κι αν ταυτίζεσαι με τους ηθοποιούς της αγαπημένης σου σειράς, όλο και κάτι που θα έχουν πει θα σου έχει ξεφύγει.

Τι αποκαλύπτει ένα τεστ για τα “Φιλαράκια” για την προσωπικότητά σου και τον χαρακτήρα σου;

Μπορεί να έχεις την τάση να μαθαίνεις απ’ έξω τους διαλόγους από τις σειρές από αγαπάς περισσότερο και όταν βλέπεις σε επανάληψη τα επεισόδια να γελάς πριν καν ο ηθοποιός ολοκληρώσει την φράση, αλλά όσο κι αν λατρεύεις τη σειρά αυτή, έχει τόσα πολλά επεισόδια που δεν γίνεται να θυμάσαι όλες τις πετυχημένες ατάκες, τόσες που είναι.

Είσαι έτοιμος να κάνεις το τεστ με τις πιο πετυχημένες ατάκες από τα “Φιλαράκια” που έχουν αφήσει το στίγμα τους;

Τελικά τις θυμόσουν όλες τις παραπάνω φράσεις του τεστ; Έκανες σκορ 12/12;

Εσύ ξέρεις ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο πρωταγωνιστής στα “Φιλαράκια”; Αυτή η έρευνα σου τον αποκαλύπτει και σου εξηγεί και το λόγο. Θα “πέσεις” από τα σύννεφα μόλις μάθεις ποιος είναι! Rachel, Phoebe, Ross, Chandler, Mónica ή Joey;

Μάθε ακόμα πόσο ταυτίζεται η ζωή σου με τα “Φιλαράκια”:

Πόσο ταυτίζεται τελικά η ζωή σου με τα “Φιλαράκια”;

Photo: Warner Bros. Television

Το άρθρο Λατρεύεις τα “Φιλαράκια”; Απόδειξέ το! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα