Το Καφέ της Χαράς “έφαγε” το My Style Rocks!

17:32 18/1/2020 - Πηγή: iPop

Καφέ της Χαράς και My Style Rocks ήρθαν αντιμέτωπα για πρώτη φορά το βράδυ της Παρασκευής, που αναδείχθηκε η προτίμηση του κοινού. 

Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε μετά από 15 χρόνια στις οθόνες μας την παραμονή Πρωτοχρονιάς κι από τότε παίζει κάθε Παρασκευή βράδυ στη συχνότητα του Ant1. Από την άλλη, το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα

τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου, κι από τότε παίζεται στο ΣΚΑΪ κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.05, ενώ το βράδυ της Παρασκευής στις 22.00 είναι το λαμπερό Gala.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, παίζονταν για πρώτη φορά το Καφέ της Χαράς και το My Style Rocks Gala την Παρασκευή και το κοινό έπρεπε να αποφασίσει ανάμεσα στην αγαπημένη του σειρά και στο reality μόδας που έχει γίνει πλέον συνήθεια. Μπορεί και τα δύο να εντυπωσιάζουν το τηλεοπτικό κοινό και να είναι από τις αγαπημένες του συνήθειες, όμως ένα είναι αυτό που επικράτησε στην πρώτη τους κόντρα.

Τι προτίμησε το κοινό ανάμεσα σε Καφέ της Χαράς και My Style Rocks;

Μπορεί το My Style Rocks Gala να έκανε πρεμιέρα και η Κατερίνα Στικούδη να ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και λαμπερή, όμως οι τηλεθεατές έμειναν πιστοί στην αγαπημένη τους σειρά και στο ραντεβού τους με τον Ant1.

Σύμφωνα λοιπόν με τους πίνακες τηλεθέασης, το Καφέ της Χαράς συγκέντρωσε το 33,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο σύνολο της τηλεθέασης το 31,9% με τα υψηλότερα ποσοστά να φτάνουν ακόμη και στο 38,6 και το 36,4 αντίστοιχα. Την ίδια στιγμή, το Gala του My Style Rocks στο δυναμικό κοινό έφτασε μόλις το 12.2%.

View this post on Instagram

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 33,3% Ειδικότερα, στο δυναμικό κοινό το Καφέ συγκέντρωσε το 33,3% ενώ στο σύνολο της τηλεθέασης το 31,9% με τα υψηλότερα ποσοστά να φτάνουν στο 38,6 και το 36,4 αντίστοιχα! Η τηλεθέαση αναλυτικά ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 33,3% BEST FRIEND’S FEAR 27,8% MY STYLE ROCKS – GALA 12.2% ΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 31,9% BEST FRIEND’S FEAR 24,8% MY STYLE ROCKS – GALA 14.3% Follow : @tokafetisharas . @harisromas & #renialouizidou #ToKafeTisXaras #ToKafeTisHaras #kolokotronitsi #Staytuned @Ant1TV

A post shared by ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ (@tokafetisharas) on Jan 18, 2020 at 12:59am PST

Ξέρουμε σε πόσα επεισόδια του Καφέ της Χαράς θα δούμε τη Ρένια Λουιζίδου!

Μετά το Καφέ της Χαράς οι περισσότεροι τηλεθεατές φαίνεται πως δεν άλλαξαν κανάλι, αφού προτίμησαν να δουν τις φάρσες του Σάββα Πούμπουρα στην εκπομπή του Best Friend’s Fear, που στο δυναμικό κοινό άγγιξε το 29,4%.

Δες το trailer του επόμενου επεισοδίου του Καφέ της Χαράς:

View this post on Instagram

Το τρέιλερ της Παρασκευής @harisromas #ToKafeTisXaras #ToKafeTisHaras #kolokotronitsi #Staytuned @Ant1TV

A post shared by ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ (@tokafetisharas) on Jan 18, 2020 at 4:53am PST

Διάβασε ακόμα:

Η επιστροφή στο Καφέ της Χαράς που όλοι περιμένουμε!

Photo: Instagram/ tokafetisharas

Το άρθρο Το Καφέ της Χαράς “έφαγε” το My Style Rocks! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα