Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/9/2021)

08:30 16/9/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/9/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/9/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/9/2021),

η Σελήνη από το πρωί μέχρι και το απόγευμα θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Αιγόκερω και καλύτερα θα είναι να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις σε επαγγελματικά θέματα. Στη συνέχεια θα περάσει στον Υδροχόο και ίσως να έχετε συνάντηση με κάποιους φίλους.

Ταύρος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας ωστόσο καλύτερα θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για κάποια σχέδιά σας. Από το απόγευμα και μετά ίσως ασχοληθείτε περισσότερο με επαγγελματικά θέματα και κάποια συνεργασία.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Αιγόκερω και καλό θα είναι να μην ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και σημαντικές αποφάσεις. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε εύνοια σε μια συνεργασία με το εξωτερικό.

Καρκίνος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Αιγόκερω και τον 7ο σας οίκο και καλύτερα θα είναι να μην συνεχίσετε εντάσεις με συνεργάτες. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και ίσως να έχετε υποστήριξη και βοήθεια από κάποιο άτομο σε θέματα σπιτιού που σας απασχολούν.

Λέων

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Αιγόκερω και τον 6ο σας οίκο και καλύτερα θα είναι να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις στον τομέα της εργασίας σας. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και ίσως συναντήσετε φίλους και συνεργάτες από το παρελθόν.

Παρθένος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Αιγόκερω και τον 5ο σας οίκο και φροντίστε να μην κλείσετε κάποια επαγγελματική συμφωνία για δημιουργικά σας σχέδια. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και ίσως να πάρετε χρήματα από την εργασία σας.

Ζυγός

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σε κενό πορείας στον 4ο σας οίκο και καλύτερα να μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας. Από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο θα νιώσετε καλύτερα και θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με φίλους και να διασκεδάσετε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/9/2021), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Αιγόκερω και τον 3ο σας οίκο και καλύτερα θα είναι σε αυτό το διάστημα να μην κάνετε σημαντικές συζητήσεις και μην κλείσετε σημαντικές συμφωνίες. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και μπορεί να νιώσετε κάποια ένταση για  οικογενειακά ζητήματα.

Τοξότης

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω σε κενό πορείας στον 2ο σας οίκο και καλύτερα να μην κάνετε σε αυτό το διάστημα επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια σε μια συμφωνία σε ομάδα .

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στο ζώδιό σας και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για προσωπικά σας σχέδια. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και θα έχετε ίσως κάποιες συζητήσεις για οικονομικά θέματα στην εργασία σας ωστόσο αποφύγετε εντάσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Αιγόκερω και τον 12ο σας οίκο και καλύτερα θα είναι να ηρεμήσετε σήμερα και να ξεκουραστείτε και να αποφύγετε κάποια εσωτερική ένταση για εκκρεμότητες από το παρελθόν. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα έχετε περισσότερη εύνοια σε συμφωνίες αλλά και να έχετε βοήθεια στα σχέδιά σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας στον Αιγόκερω και τον 11ο σας οίκο και καλύτερα θα είναι να μην πάρετε αποφάσεις για επαγγελματικούς στόχους. Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και θα καταφέρετε να μείνετε ήρεμοι και να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/9/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα