Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry στην λίστα και το εξώφυλλο του ΤΙΜΕ με τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2021

18:31 15/9/2021 - Πηγή: iPop

Η θετική επιρροή του πρίγκιπα Harry και της Δούκισσας Meghan είναι μεγάλη, σύμφωνα με το περιοδικό TIME. Σύμφωνα με την λίστα που δημοσίευσε το περιοδικό παγκοσμίου φήμης, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι δύο από τα πρόσωπα που μοιράζονται τον τίτλο “άνθρωποι με την μεγαλύτερη επιρροή το 2021”.

TIME100: Οι 100 άνθρωποι με την
μεγαλύτερη επιρροή το 2021

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί στο εξώφυλλο του περιοδικού για τον ετήσιο κατάλογο TIME100. Οι Sussexes ενώνονται με άλλους σταρ του εξωφύλλου, όπως η Simone Biles, η Billie Eilish, η Kate Winslet και πολλούς άλλους ως φιγούρες υψηλού κύρους που εργάζονται για να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.

Για το εξώφυλλο, η Meghan εμφανίζεται σε ένα κομψό μονόχρωμο σύνολο που περιλαμβάνει μια μπλούζα σε κρεμ απόχρωση και ένα παντελόνι με ψηλή μέση, ενώ ο Harry επιλέγει ένα ολόμαυρο πουκάμισο και παντελόνι. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζευγάρι επιλέχθηκε για να κοσμεί τη λίστα λόγω της αφοσίωσής τους στον ακτιβισμό και την υποστήριξη της ψυχικής υγείας, καθώς και τη δια βίου δέσμευση της Meghan να βελτιώσει τη ζωή των γυναικών και των κοριτσιών, παγκοσμίως. O φίλος του ζευγαριού και ιδρυτής του World Central Kitchen Chef Jose Andres έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα προς τιμήν του ζευγαριού:

“Κάνουν τη καλοσύνη πράξη μέσω του ιδρύματός τους Archewell. Δίνουν φωνή σε αυτούς που δεν έχουν μέσω των social media. Χέρι χέρι με μη κερδοσκοπικούς συνεργάτες, αναλαμβάνουν ρίσκα για να βοηθήσουν τις κοινότητες που έχουν ανάγκη-προσφέροντας ψυχική υγεία σε γυναίκες και κορίτσια στις ΗΠΑ και τροφή σε όσους επλήγησαν από φυσικές καταστροφές στην Ινδία και την Καραϊβική”, έγραψε ο Andres. “Σε έναν κόσμο όπου όλοι έχουν άποψη για τα άτομα που δεν γνωρίζουν, ο δούκας και η δούκισσα έχουν συμπόνια για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Δεν εκφράζουν απλώς γνώμη. Βρίσκονται στον αγώνα”.

Το νέο εξώφυλλο φαίνεται να συμβολίζει επίσημα μια νέα εποχή για τους Σάσεξ, οι οποίοι φέρονται να προετοιμάζονται για μια νέα “εποχή ορατότητας” μόλις το επιτρέψει η πανδημία COVID-19.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

Η Britney Spears, η οποία γινόταν πρωτοσέλιδο για μήνες εν μέσω της συνεχιζόμενης μάχης για την κηδεμονία, ήταν επίσης στη λίστα και η Paris Hilton έγραψε για ποιο λόγο: “Η Britney ενσαρκώνει τη χαρά και μοιράζεται το φως της όμορφης καρδιάς της. Έτσι, είμαστε δίπλα της και την υποστηρίζουμε καθώς μετατρέπει τον πόνο σε σκοπό ζωής, το αταλάντευτο πνεύμα της είναι πιο δυνατό από ποτέ”, έγραψε.

Ένα άλλο άτομο που βρέθηκε στην λίστα ήταν η Simone Biles, η ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής και επιζών της σεξουαλικής κακοποίησης από τον πρώην γιατρό της ομάδας γυμναστικής των ΗΠΑ, Larry Nassar. Στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Biles προκάλεσε πολωτικές αντιδράσεις όταν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον τελικό της ομάδας και τον ατομικό διαγωνισμό, επειδή έπρεπε “να κάνει αυτό που της ταιριάζει και να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία”.

Η αθλήτρια τένις Serena Williams έγραψε για το Time ότι η Biles “αντικατοπτρίζει πραγματικά τις ατελείωτες δυνατότητες των μαύρων γυναικών” και ότι θα ήθελε η Biles να κοιτάξει ψηλά. “Η Simone είναι ένα λαμπρό παράδειγμα για το πώς φαίνεται η επιτυχία όταν αφήνεις ό, τι σκέφτεται ο κόσμος και μαζεύεις τη δύναμή σου από τον εαυτό σου … από την ψυχή σου”, πρόσθεσε η Williams.

Δες εδώ όλοι την λίστα με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους για το 2021 σύμφωνα με το περιοδικό TIME.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry στην λίστα και το εξώφυλλο του ΤΙΜΕ με τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2021 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα