Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/8/2019)

08:03 12/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/8/2019):Κριός

Ιδιαίτερα προσεχτικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Κριοί. Η παρουσία

της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας ωθήσει να προσέξετε ιδιαίτερα την εικόνα που προβάλετε προς τα έξω. Επίσης, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε  τα δημιουργικά σας  σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ήρθε η στιγμή να διασκεδάσετε,  να ερωτευτείτε και να περάσετε όμορφα, είτε είστε σε διακοπές είτε όχι.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι ιδιαίτερα θετική για εσάς τους Ταύρους. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας βοηθήσει να κλείσετε μια υπόθεση Νομικής φύσεως. Επίσης, η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την  οικογένειας σας. Επίσης αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να συνεχίσετε τις συζητήσεις που αφορούν την  ακίνητη σας περιουσία.

Δίδυμοι

Αντιφατική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Διδύμους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας κάνει να νιώσετε ότι οι φόβοι και οι ανασφάλειες σας είναι πιο δυνατές από εσάς. Από την άλλη πλευρά όμως, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας και κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι αυτή τη χρονική περίοδο θα έχετε πολλές και ευχάριστες συζητήσεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε και μερικά ταξιδάκια σε κοντινούς κυρίως προορισμούς.

Καρκίνος

Με τους συνεργάτες σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε κυρίως σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας ωθήσει να γίνετε ιδιαίτερα αυστηροί και σκληροί αν χρειαστεί μαζί τους. Ενώ, η επιστροφή του Ερμή, στο ζώδιο του Λέοντα στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε όσες επαγγελματικές συζητήσεις είχατε ξεκινήσει στα τέλη του Ιουνίου και από τη στιγμή που κάνατε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες, οι οποίες θα έχουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Λέων

Για άλλη μια μέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής εσείς οι Λέοντες. Κύριος λόγος αυτή τη φορά είναι, η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τις ιδέες σας, τις οποίες είχατε την ευκαιρία να επεξεργαστείτε με προσοχή, να δείξετε αποφασιστικότητα και αφοσίωση στους στόχους σας, επίσης θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί στην επικοινωνία σας με τους άλλους, ενώ δεν θα διστάσετε να δείξετε στους άλλους πόσο μεγάλη καρδιά έχετε.

Παρθένος

Με καλή διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ξεκινήσετε την ημέρα σας εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σταθερές βάσεις ένα φιλόδοξο σχέδιο σας. Από την άλλη πλευρά, η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να βρεθείτε μακριά από τα φώτα, ώστε να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά το χρόνο σας και να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τα επόμενα σας βήματα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να αναθερμανθεί μια ερωτική σχέση η οποία δεν έχει κάνει ουσιαστικά τον κύκλο της.

Ζυγός

Με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ζυγοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας ωθήσει να βάλετε όρια στα υπόλοιπα μέλη της οικογένεια σας . Επίσης, η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα στον 11ο Ηλιακό σας οίκο , θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Τα άτομα που θα κάνουν την εμφάνιση τους στην ζωή σας, θα γοητευτούν από το χαμόγελο , την ευγένεια και τους καλούς σας τρόπους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τώρα νιώθετε έτοιμοι να υποστηρίξετε τις απόψεις σας.

Σκορπιός

Πολλές μετακινήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας βοηθήσει να είστε συνεπείς στα επαγγελματικά σας ραντεβού, παρόλο που μπορεί να είναι σε διαφορετικά σημεία μέσα στην πόλη. Από την άλλη πλευρά,  η επιστροφή  του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, είναι πολύ  σημαντική για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις,  και αυτό γιατί θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε και πάλι τις  συζητήσεις που είχαν μείνει στην μέση και αφορούν το επαγγελματικό σας μέλλον.  Επίσης, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να στείλετε το βιογραφικό σας.

Τοξότης

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις , λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας βοηθήσει να μην παρεκτραπείτε σε περιττές σπατάλες . Επίσης, η επιστροφή  του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα  στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να επιδιώξετε να κάνετε επαφές για να προωθήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να πάτε ένα ταξίδι με τον/ την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

Αιγόκερως

Το αυστηρό σας ύφος, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα φορέσετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο  ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να υιοθετήσετε το αυστηρό σας ύφος με αποτέλεσμα οι άλλοι να διστάζουν να σας πλησιάσουν. Από την άλλη πλευρά, η επιστροφή  του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, σημαίνει για εσάς ότι θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή τις λύσεις που βρήκατε για τις οικονομικές σας εκκρεμότητες  απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία),  ενώ η βοήθεια σας στα οικονομικά του συντρόφου σας θα είναι καθοριστική.

ΥδροχόοςΙδιαίτερα δημιουργική, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τα επόμενα σας βήματα με ακρίβεια και σοβαρότητα. Από την άλλη πλευρά,  η επιστροφή  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Λέοντα  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις προσωπικές σας  σχέσεις. Αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να συζητήσετε με τους συνεργάτες σας τα θέματα που υπάρχουν στην συνεργασία σας και να βρείτε λύσεις, επίσης,  θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε νέες συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον/ την σύντροφο σας.Ιχθείς

Ημέρα έντονης εξωστρέφειας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Κρόνο, θα σας βοηθήσει  να τραβήξετε την προσοχή των πιο αυστηρών ατόμων που βρίσκονται στον κοινωνικό σας κύκλο. Από την άλλη πλευρά,  η επιστροφή του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα  στον 6ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους σας, ενώ είναι πιθανό,  αρκετοί από εσάς επιστρέφοντας ξεκούραστοι από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, να αναλάβετε και νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας, ως επιβράβευση της καλής σας δουλειάς και της συνέπειας σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (12/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
1282019,