Αυτό είναι το μοναδικό λάθος που κάνεις στα ραντεβού!

16:16 11/8/2019 - Πηγή: iPop

Αυτό είναι το μοναδικό λάθος που κάνεις στα ραντεβού και η αλήθεια είναι ότι δεν θα στο πούμε εμείς, αλλά οι απαντήσεις που θα δώσεις εσύ ο ίδιος στο παρακάτω τεστ! Είσαι έτοιμος να μάθεις;

Μπορεί ένα τεστ να σου αποκαλύψει ποιο είναι το λάθος που κάνεις στα ραντεβού; Κι εάν ναι, γιατί τόσο καιρό δεν το έχει ανακαλύψει κανείς; Θα είχαμε εδώ και χρόνια διαπιστώσει τι είναι αυτό που κάναμε λάθος στο πρώτο ραντεβού και τελικά δεν υπήρξε και δεύτερο.

Εάν κάνεις μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα βρεις

εκατοντάδες αποτελέσματα με άρθρα που σε συμβουλεύουν για τα ραντεβού, αλλά και τι είναι αυτό που κάνεις λάθος σε αυτά. Μήπως είναι ότι μιλάς πάρα πολύ για τον εαυτό σου και δεν ακούς τι έχει να σου πει ο άνθρωπος που έχεις απέναντι; Μήπως ανακάλυψες ότι δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα κι αποφάσισες να εγκαταλείψεις όλες τις προσπάθειες επικοινωνίας;

Πολλοί είναι οι ειδικοί που αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όλοι είναι ότι δεν δίνουμε πλέον τόση έμφαση στον ρομαντισμό και την επικοινωνία. Μας ενδιαφέρει μόνο να περάσουμε καλά και μετά να προχωρήσουμε στον επόμενο υποψήφιο.

Ποιο είναι, όμως, το ένα και μοναδικό λάθος που κάνεις εσύ όταν βγαίνεις ραντεβού; Αυτό το τεστ θα σου δώσει αμέσως την απάντηση που ψάχνεις.

Συγκεκριμένα, στο παρακάτω τεστ θα κληθείς να απαντήσεις στις εξής ερωτήσεις: Για πόσο καιρό είσαι single, ποιο είναι το ιδανικό πρώτο ραντεβού για εσένα, τι πιστεύεις για τον γάμο, πόσο κράτησε η μεγαλύτερη σχέση σου κτλ.

Photo: Unsplash/Huy Phan

Το άρθρο Αυτό είναι το μοναδικό λάθος που κάνεις στα ραντεβού! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα