Νέες υπηρεσίες της Google για να σχεδιάζεις πιο εύκολα τα ταξίδια σου!

19:40 11/8/2019 - Πηγή: iPop

Οι νέες υπηρεσίες της Google για να σχεδιάζεις πιο εύκολα τα ταξίδια σου, μας ενθουσίασαν το ίδιο με το λανσάρισμα πριν λίγο καιρό των γνωρισμάτων της που σου επιτρέπουν να κλείνεις εισιτήρια και ξενοδοχεία μέσω του Google Travel.

Πιο συγκεκριμένα, η Google

ανακοίνωσε το νέο update που ετοίμασε για το Google Flights, το οποίο τώρα προσφέρει οδηγούς για δημοφιλείς προορισμούς, ανάλογα με τη χώρα που βρίσκονται, αλλά και την περίοδο του χρόνου που το επισκέπτεσαι.

Μπορείς ακόμη πλέον να συμπληρώσεις τις ακριβείς ημερομηνίες που θα ταξιδέψεις, αλλά και τους προορισμούς που σε ενδιαφέρουν, προκειμένου να βρεις τις καλύτερες τιμές στις πτήσεις, αλλά και να ενημερωθείς για το ποια είναι η καλύτερη ώρα για να κλείσεις τα εισιτήρια σου.

Μάλιστα, η Google αναφέρει ότι είναι τόσο σίγουρη για τις εκτιμήσεις των τιμών των εισιτηρίων, που είναι διατεθειμένη να σου επιστρέψει ένα ποσό σε συγκεκριμένες πτήσεις, εάν οι τιμές των εισιτηρίων μειωθούν μετά την κράτηση σου. Προς το παρόν, η Google θα δείχνει ακόμη τη διαφορά στις τιμές εισιτηρίων ανάμεσα στις αεροπορικές εταιρείες της Alaska και Delta, ενώ υπόσχεται στο μέλλον να προσθέσει ακόμη περισσότερες.

Κι αφού κλείσεις το εισιτήριο σου για το επόμενο ταξίδι σου και είσαι έτοιμη να φύγεις, η Google θα σε συμβουλεύει και για το πού να μείνεις έτσι ώστε να κλείσεις πιο εύκολα και το ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια, η Google αφού πλέον έχεις σχεδιάσει το ταξίδι σου, θα συλλέγει όλα τα δεδομένα των πτήσεων και των κρατήσεων σε ένα σημείο στο Google Maps! Ειδικότερα, θα ανοίγεις το Google Maps, θα πατάς στις τρεις γκρίζες γραμμές, αριστερά στο επάνω μέρος της οθόνης και εκεί θα επιλέξεις το «Your Places». Μετά πατάμε το κουμπί «Reservations», οπού θα μπορείς να βρεις τη λίστα με τα ταξίδια σου. Πατάς το ταξίδι που θέλεις και εκεί η Google σου έχει τακτοποιήσει αυτόματα όλες τις κρατήσεις, τις οποίες μπορείς να ελέγχεις ακόμη κι όταν δεν έχεις Wi-Fi.

Για το τέλος, κρατήσαμε ίσως την καλύτερη νέα υπηρεσία, ειδικά για όλους όσους δυσκολεύονται με τις κατευθύνσεις σε μια ξένη χώρα και σε ένα άγνωστο γι’ αυτούς μέρος: Η Google ανακοίνωσε κι επίσημα το εργαλείο πλοήγησης Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality – AR) που ονομάζεται Live View και το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε συσκευές iOS και Android που υποστηρίζουν τα ARCore και ARKit.

Photos: Google

Το άρθρο Νέες υπηρεσίες της Google για να σχεδιάζεις πιο εύκολα τα ταξίδια σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα