Η σειρά της Φουρέιρα να κάνει το απόλυτο #loquitachallenge! (Video)

19:03 11/8/2019 - Πηγή: iPop

Η Ελένη Φουρέιρα και το δικό της #loquitachallenge αποδεικνύουν ότι είναι η μία και μοναδική βασίλισσα του challenge που η ίδια εφηύρε και έχει γίνει viral!

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε όλη την Ελλάδα να χορεύει στους ρυθμούς του #loquitachallenge, όμως η ίδια μέχρι στιγμής δεν είχε ανεβάσει κάτι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ήθελε να

δει τι θα ετοιμάσουν οι υπόλοιποι ή μήπως δεν ήθελε να τους αποτρέψει απ’ το να συναγωνιστούν μαζί της, μιας και θα ήταν σχεδόν κρίμα και άδικο για τους «κοινούς θνητούς» να προσπαθήσουν να χορέψουν καλύτερα απ’ την ίδια;

Αφού λοιπόν, έδωσε την ευκαιρία σε όλους να χορέψουν στους ρυθμούς του νέου της τραγουδιού, η ίδια αποφάσισε το μεσημέρι της Παρασκευής να μοιραστεί στο Instagram το δικό της loquita challenge, το οποίο εννοείται ότι δεν απογοήτευσε τους θαυμαστές της!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια σκηνή απ’ το backstage των γυρισμάτων για το βιντεοκλίπ του νέου της τραγουδιού σε συνεργασία με τον Claydee το «Loquita», ενώ στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε, η ίδια παροτρύνει τους ακόλουθους της να παραμείνουν το ίδιο δημιουργικοί με το «Loquita-ness».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Now it’s my turn to take up the #loquitachallenge !Captured backstage at the shooting of my new song for @amitamotion , here’s my take on the hip-craze that thousands of you turned into a viral trend! Enjoy and keep your creativity flowing with Loquita-ness. Love you all! Thank you @wolves_teamm

Keywords
Τυχαία Θέματα