Τι κάνουν τα ζευγάρια στην καραντίνα; Δες αυτά τα illustrations!

13:16 20/3/2020 - Πηγή: iPop

Με όποιον σε βρήκε η καραντίνα με αυτόν θα μείνεις! Κι αν είσαι με τον σύντροφό σου… ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τις αντοχές σας! Οι σχέσεις στην καραντίνα είτε που θα γίνουν καλύτερες… είτε που θα χωρίσουν πολλά ζευγάρια. 

Εμείς, όμως, προτιμάμε την πρώτη εκδοχή. Η αλήθεια είναι ότι όταν περνάς τόσο πολύ χρόνο με τον σύντροφό σου και υπό αυτές τις συνθήκες, τότε μπορεί να προκύψει και μια μικρή γκρίνια ή ένας μικρός τσακωμός.

Αλλά επειδή δεν έχεις άλλη επαφή τη συγκεκριμένη φάση κι επειδή αυτός που έχεις απέναντί σου είναι ο άνθρωπός σου, μήπως να το σκεφτείς ξανά;

Οι σχέσεις

στην καραντίνα θεωρούμε πως θα γίνουν καλύτερες. Κι αυτό γιατί αν μένετε μαζί θα δοκιμάσετε τα όρια σας, θα δείτε τις σας αρέσει, τι όχι, θα επικοινωνήσετε ουσιαστικά. Κι αν δεν μένετε μαζί, τη συγκεκριμένη περίοδο θα ψάξετε λίγο πιο βαθιά μέσα σας, θα επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας και όλη αυτή η απομόνωση τελικά ίσως να οδηγήσει σε κάτι καλό.

Όταν αγαπάς κάποιον, οι καλύτερες στιγμές είναι και οι πιο συνηθισμένες: η κούπα με τον καφέ που πίνετε το πρωί, το μεσημεριανό που μαγειρεύετε μαζί, τις αγκαλιές στον καναπέ παρέα με Netflix.

Τις προηγούμενες ημέρες -προ καραντίνας- δεν είχατε αυτές τις ανέσεις, γιατί διαρκώς ήσασταν απασχολημένοι, διότι διαρκώς ήσασταν κουρασμένοι, διότι ο ένας θα έπρεπε να σηκωθεί στις 7 να πάει δουλειά και μετά βίας σου έλεγε καλημέρα!

Τώρα, όμως, ξυπνάτε μαζί, απολαμβάνετε μαζί τον καφέ σας, κάνει ο καθένας αυτό που του αρέσει και σε όλες αυτές τις μικρές και μεγαλύτερες στιγμές είστε μαζί!

Όσα μπορείς να κάνεις με τον σύντροφό σου στο σπίτι και δεν έχεις σκεφτεί!

Η Dina Odess, μια καλλιτέχνιδα που μεγάλωσε στο Kazakhstan, αποτυπώνει τις μικρές στιγμές με τον σύντροφό της σε μια σειρά από illustrations που αγαπάμε!

Είναι παντρεμένη και διαρκώς απολαμβάνει την παρέα του συζύγου της. Απολαμβάνει το πόσο γενναιόδωρος, ευγενικός και αγαπησιάρης είναι ο άντρας της! Δίνει σημασία σε αυτές τις μικρές στιγμές που ζουν καθημερινά.

Κι εμείς τις “κλέψαμε” μερικά από τα illustrations γιατί μας θυμίζουν αυτές τις μέρες. Τις σχέσεις στα χρόνια του κορονοϊού!

View this post on Instagram

Finally

Keywords
Τυχαία Θέματα