Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/3/2020)

09:34 20/3/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/3/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/3/2020):Κριός

Πρέπει να συμβαδίζεις με την θέληση των άλλων και να εκδηλώνεις πνεύμα συνεργασίας, αν θέλεις στα αλήθεια να έχετε μια σημαντική πρόοδο στις σχέσεις σου. Δίνοντας πρωτοβουλίες

στους άλλους και αποβάλλοντας την τάση του «μπροστάρη»οι πιθανότητες για επιτυχία, είναι τεράστιες. Οικονομικά φαίνεται μια σταθερότητα. Να διατηρείς τις συνθήκες σε σταθερό επίπεδο.

Ταύρος

Ας ελπίσουμε ότι από τώρα έχεις βρει το σημείο της συναισθηματικής σου αρμονίας και η ερωτική σου ζωή θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Με την πρόοδο που θα έχεις αυτό το διάστημα θα μπορέσεις να καλύψεις πολύ «έδαφος»στις οικονομικές σου εκκρεμότητες. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται τώρα.

Δίδυμοι

Ο έρωτας είναι πολύ μακριά από το τέλειο και χρειάζεται χρόνο για «σωστή»ανάπτυξη. Παρ ‘όλα αυτά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα είσαι πιο δραστήριος-α αυτό το καιρό. Είναι καιρός να μπουν σε μια σειρά οράματα και όνειρα, με την προοπτική να πραγματοποιηθούν. Οικονομικά τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά, δεδομένου πως υπάρχει μια ξαφνική απώλεια.

Καρκίνος

Τα ερωτικά σου θέματα παίρνουν θετική μορφή πολύ συντομότερα από όσο περίμενες. Η κοινωνική σου δραστηριότητα θα αυξηθεί και η ευχαρίστηση θα είναι πραγματική και όχι επιπόλαιη. Η καριέρα σου και τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, θα έχουν άμεση προτεραιότητα. Όλο αυτό, προϋποθέτει κούραση κι ευθύνη. Οικονομικά, έρχεται «συγκομιδή».

Λέων

Το συγκεκριμένο διάστημα, είναι αυτό που σου δίνει την ώθηση προς τα εμπρός, προκειμένου να καλύψεις περασμένες «ζημιές». Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και τις εντάσεις. Τα οικονομικά είναι καλά, αλλά όχι άριστα. Τουλάχιστον όπως ήταν πριν από κάποιους μήνες. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν, αλλά φρόντισε να τις «αρπάξεις»έγκαιρα.

Παρθένος

Η αγάπη είναι «γλυκόπικρη» αυτό το διάστημα.  Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της εξιδανίκευσης και της «καψούρας», θα δείξει τις καλές πλευρές του. Όμως, το «όνειρο»θα πάρει τέλος . Χρήματα μπορεί να έρθουν από  κτήματα, κεφάλαια εμπιστοσύνης, ή από ασφαλιστικές απαιτήσεις. Μην αγνοήσεις κάποια αποπληρωμή χρέους, κυρίως αν πρόκειται για χρήμα δημοσίου.

Ζυγός

Το ταίρι σου, κάνει τα πάντα για να σου εκφράσει το ενδιαφέρον του, βάζοντας τις δικές του ανάγκες σε δεύτερη μοίρα. Όμως φαίνεται πως δεν είσαι τώρα έτοιμος-η για κάτι ανάλογο. Τώρα είναι καιρός να προετοιμαστείς για την επόμενη ώθηση της καριέρα σου, η οποία προκύπτει τον επόμενο χρόνο. Στα οικονομικά, να είσαι “μετρημένος-η” όταν ξοδεύεις.

Σκορπιός

Θα νιώσεις βαθύ συναίσθημα για κάποιο κρυφό έρωτα, αλλά θα λειτουργήσεις και ως «σοφός δάσκαλος», ερευνώντας σε βάθος τα συν και τα πλην της κατάστασης. Θα εργαστείς σκληρά για τα κέρδη, χωρίς αυτό να είναι εύκολο, αλλά αν πεισματώσεις, θα δεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Ευνοϊκές σχέσεις με συνεργάτες που σε πλαισιώνουν στην καθημερινότητα.

Τοξότης

Η αίσθηση της αγάπης  είναι κάτι σημαντικό για σένα. Όσοι είστε ρομαντικοί, καλό είναι να αφοσιωθείτε με μεγαλύτερη συμπαράσταση, εντονότερα απ’ όσο συνήθως, στο ταίρι σας. Η καριέρα είναι σημαντική και πηγαίνει καλά, και είναι πολύ λιγότερο προβληματική, από ό, τι τους τελευταίους μήνες. Η τσέπη σου, πρόκειται να έχει κάποια άνεση.

Αιγόκερως

Ο έρωτας, όπως και τον προηγούμενο καιρό, είναι σε περίεργη κατάσταση. Ο “κοινωνικός μαγνητισμός” θα είναι ισχυρότερος όλο αυτό το διάστημα, που “φιλοξενεί” πολλούς πλανήτες. Θα πρέπει να προσέξεις τις προκλήσεις από άτομα καριέρας που θα κάνουν τα πάντα να σε δυσφημίσουν και να σε ζημιώσουν. Στα οικονομικά, υπάρχει αστάθεια.

Υδροχόος

Ίσως μια πιο ευαίσθητη πτυχή σου να φέρει στην επιφάνεια μια πραγματικά τρυφερή και συναισθηματική ιστορία, κάτι που ουσιαστικά έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά ήταν ιδιαίτερα δύσκολα κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, αλλά θα πρέπει να δεις κάποια βελτίωση αυτό το διάστημα. Φίλοι βοηθούν σε θέματα καριέρας.

Ιχθείς

Η δύναμη και το κύρος είναι οι πιο ελκυστικοί παράγοντες στον έρωτα γι αυτήν την περίοδο. Γι αυτό το λόγο, οι επιλογές σου είναι συγκεκριμένες κι επιθυμητές. Οι κοινωνικές σου διασυνδέσεις, είναι διατεθειμένες να ενισχύσουν τον τομέα της καριέρας σου.  Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή από κλοπή ή γενικότερα ζημιά.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Tι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/3/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα