Παραμύθια, yoga, διαλογισμός, όμορφες συζητήσεις και tips online με την Πόπη Τσαπανίδου

11:29 20/3/2020 - Πηγή: iPop

#Μένουμε_σπίτι και η Πόπη Τσαπανίδου εδώ και μερικές μέρες έχει ξεκινήσει μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία: Να μας κρατάει online συντροφιά τα απογευματόβραδα, να μας κάνει όλους μαζί μια όμορφη παρέα και να μας μαθαίνει χρήσιμα πράγματα! Με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε μέρα ή και μόνη της, η Πόπη Τσαπανίδου μας δίνει το online ραντεβού κι εμείς την ακολουθούμε πιστά, γιατί χρειαζόμαστε αυτή την παρέα, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Το

πρωί της Παρασκευής, η Πόπη συνδέθηκε online με τη Φωλιά των ΚουΚου, την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, κι αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η ιδέα με τα online ραντεβού όσο #μένουμε_σπίτι.

Η ιστορία ξεκίνησε μετά από μηνύματα που έλαβα από φίλους ότι είναι μόνοι στο σπίτι και δεν έχουν τι να κάνουν. Ήθελα να κάνω συζήτηση με τον κόσμο, αλλά να είναι πιο διαδραστική. Ήθελα να τους βλέπω κιόλας τους ανθρώπους, γι’ αυτό ενεργοποίησα το zoom meeting, επειδή ήθελα να είναι πιο διαδραστικό. Όμως, επειδή ούτε ο κόσμος ήξερε την εφαρμογή, την κράτησα μόνο 2 μέρες και ξεκίνησα και πάλι το Instagram

Τι έχουμε δει μέχρι στιγμής στα live με την Πόπη Τσαπανίδου;

Πολύ όμορφα πράγματα! Είδαμε τον ψυχολόγο Δημήτρη Παπαδημητριάδη, ο οποίος είχε μια εκπληκτική επικοινωνία με το κοινό που του έκανε συνεχώς ερωτήσεις, κάναμε yoga, διαλογισμό ενώ ήρθε και ο Θοδωρής Μαραντίνης κι έπαιξε για τον κόσμο.

Την Πέμπτη, η Πόπη μας επεφύλασσε μια πολύ όμορφη έκπληξη, αφού βγήκε live στο Instagram της και μας είπε το αγαπημένο της παραμύθι “Ποιος Πήρε το Τυρί Μου”.

Το έχω κατεβάσει σε PDF για να μπορώ να το διαβάζω ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σου δείχνει τον δρόμο για να μάθεις να ανταπεξέρχεσαι σε όλες τις αλλαγές που μας επιφυλάσσει η ζωή

Και ποιο είναι το επόμενο ραντεβού μας με την Πόπη;

Σήμερα, Παρασκευή, στις 7 το απόγευμα έχουμε online ραντεβού για να ακούσουμε όσα έχει να μας πει ο Μάριος Λεμπέσης, ο οποίος οργανώνει εταιρείες για να δουλεύουν online. Θα μας πει πώς θα μπορούσαμε να είμαστε αποτελεσματικοί δουλεύοντας online, ενώ θα δώσει συμβουλές και στους εργοδότες. Και φυσικά όλοι θα μπορούμε να του θέσουμε τις ερωτήσεις, αφού η εργασία απ’ το σπίτι για πολλούς είναι μια νέα πραγματικότητα.

Η Πόπη μάλιστα, όπως είπε στη Φωλιά των ΚουΚου, όλο αυτό το διάστημα που δουλεύει πολλές φορές εξ’ αποστάσεως με την ομάδα του WellGreece, για την προετοιμασία του μεγαλύτερου Fitness & Wellness Festival της Ελλάδας, έχει διαπιστώσει από πρώτο χέρι πόσο ωραία μπορείς να ταιριάξεις με ανθρώπους που μέχρι χθες δεν ήξερες, να συγχρονιστείς και να βγάλεις πολύ ωραίο αποτέλεσμα, ενώ είναι ο καθένας απ’ το σπίτι του!

Στη συνέχεια, ενδοκρινολόγος θα μας μιλήσει για τις συνέπειες του πολύ φαγητού μέσα στο σπίτι, αλλά και τον κίνδυνο που υπάρχει ακόμα και για αύξηση του σακχάρου, εάν δεν προσέχουμε και τρώμε λάθος ενώ είμαστε όλη μέρα στο σπίτι.

Ραντεβού λοιπόν στο Instagram της Πόπης, συντονίσου και θέσε τις ερωτήσεις σου!

Δες ακόμα:

#Μένουμε_σπίτι: Οι αγαπημένοι μας celebrities μας είπαν πώς περνούν τον χρόνο τους στο σπίτι

Το άρθρο Παραμύθια, yoga, διαλογισμός, όμορφες συζητήσεις και tips online με την Πόπη Τσαπανίδου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα