Τι κάνουν σήμερα τα corgi της Βασίλισσας Ελισάβετ- Η Δούκισσα του York μας είπε «τα νέα τους»

11:32 10/10/2022 - Πηγή: iPop

Περίπου έναν μήνα μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, δύο απ’ τα σκυλάκια της έχουν βρει νέο σπίτι. Τι κάνουν σήμερα τα corgi της Βασίλισσας Ελισάβετ; Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Δούκισσα του York.

Σε μια συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα The Telegraph που δημοσιεύτηκε, η Sarah Ferguson, Δούκισσα του York, μίλησε για την υιοθέτηση των δύο από τα σκυλιά της αείμνηστης μονάρχη, του Muick και της Sandy.

Η Δούκισσα είπε ότι ήταν «μεγάλη τιμή» της να υποδεχτεί τα κατοικίδια. Πρόσθεσε ότι είναι «εθνικοί θησαυροί» και «έχουν εκπαιδευτεί καλά».

View this post on Instagram

A post shared by MiroFire labber og en lang kropp (@corgimiro)

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Muick και η Sandy μετακομίζουν με τη Ferguson και τον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Andrew, που αυτή τη στιγμή ζουν μαζί στο Royal Lodge στο κτήμα Windsor. Τα corgi θα περιτριγυρίζονται από μεγάλη παρέα καθώς ο Δούκας και η Δούκισσα της Υόρκης έχουν ήδη πέντε τεριέ Norfolk.

Η Telegraph ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Andrew χάρισε αρχικά στη βασίλισσα Ελισάβετ, τη μητέρα του, τον Muick και έναν άλλο σκύλο που ονομαζόταν Fergus τον Μάρτιο του 2021, για να την βοηθήσουν να βελτιωθεί τη διάθεση της ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος νοσηλευόταν. Ο Δούκας του Εδιμβούργου πέθανε αργότερα σε ηλικία 99 ετών, τον Απρίλιο του 2021.

Ο Fergus πέθανε τον Μάιο, σύμφωνα με την The Telegraph, και η Sandy υιοθετήθηκε.

Όταν η βασίλισσα πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών, άφησε πίσω της πολλά σκυλιά.

Μια πηγή κοντά στον πρίγκιπα Andrew επιβεβαίωσε για πρώτη φορά στις 11 Σεπτεμβρίου ότι θα κληρονομούσε δύο από τα σκυλιά της μητέρας του.

View this post on Instagram

A post shared by Zelda Maria, the corgi (@zthecorgi)

Ενώ χαιρετούσε τα μέλη του κοινού που στέκονταν στην ουρά για να αποτίσουν τα σέβη τους στο φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας William είπε σε μια γυναίκα ότι τα corgi ήταν σε καλά χέρια.

Παρά το διαζύγιό τους το 1996, η Sarah Ferguson και ο πρίγκιπας Andrew εξακολουθούν να ζουν μαζί.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2015 στο USA Today, είπε για την συμφωνία τους: «Ο Andrew κι εγώ, είμαστε το πιο ευτυχισμένο χωρισμένο ζευγάρι στον κόσμο. Μένουμε στο ίδιο σπίτι, αλλά είναι ένα μεγάλο σπίτι, οπότε δεν πειράζει.».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Τι κάνουν σήμερα τα corgi της Βασίλισσας Ελισάβετ- Η Δούκισσα του York μας είπε «τα νέα τους» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iPop