Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/10/2022)

10:17 10/10/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/10/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/10/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/10/2022),

η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας θα ευνοήσει κάποιες επαφές και επικοινωνία με το περιβάλλον σας ωστόσο μέσα στην ημέρα ίσως να έχετε κάποια προβλήματα στην καριέρα σας.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού και τον 12ο σας οίκο ίσως να σας φέρει κάποια βοήθεια ίσως και οικονομική από τα αδέλφια σας ωστόσο αποφύγετε στη διάρκεια της ημέρας να κάνετε έξοδα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα θα πραγματοποιηθεί στον 11ο σας οίκο και πολλοί θα κάνετε νέες γνωριμίες σε μια ομάδα ατόμων ή θα γνωρίσετε νέους φίλους που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας και θα ευνοήσουν κάποιες συνεργασίες σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και τον 10ο σας οίκο μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα ωστόσο μπορεί να σας δημιουργήσει και αρκετές εντάσεις. Θα έχετε εύνοια στα οικονομικά σας αλλά προσέχετε να μην κάνετε ξανά λάθη από το παρελθόν με συνεργάτες.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Κριού και τον 9ο σας οίκο θα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς σε θέματα ταξιδιών, νομικά αλλά και φιλοσοφικά ,θα αναπτύξετε τις γνώσεις σας αλλά ίσως μπορέσετε να κάνετε και κάποια συνεργασία στο εξωτερικό.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα στον Κριό και τον 8ο σας οίκο μπορεί να φέρει υποχρεώσεις σε ένα οικονομικό επίπεδο ωστόσο θα μπορέσετε να κάνετε και τακτοποιήσεις με οικονομικά συνεργατών ή επαγγελματικά που μπορεί να υπάρχουν σε εκκρεμότητα.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Κριό θα πραγματοποιηθεί στον 7ο σας οίκο και θα φέρει εύνοια σε γνωριμίες και συμφωνίες ωστόσο φροντίστε να λύσετε θέματα που μπορεί να σας καθυστερούν αλλά και επεμβάσεις τρίτων.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/10/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και στον 6ο σας οίκο και ίσως κάποιοι από εσάς να κάνετε μια νέα αρχή σε μια εργασία που θα σας ευνοήσει και στα οικονομικά σας ωστόσο αποφύγετε να προβληματιστείτε με απωθημένα από το παρελθόν στις συνεργασίες σας.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Κριό σήμερα και τον 5ο σας οίκο θα είναι αρκετά ευνοϊκή για εσάς σε θέματα δημιουργικότητας αλλά και σε νέες συμφωνίες και γνωριμίες ωστόσο μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και θα ενεργοποιήσει μια νέα κατάσταση στην οικογένειά σας αλλά και εντάσεις και διαφωνίες που μπορεί να προέλθουν από την εμμονή σας να γίνονται όλα με τον δικό σας τρόπο.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα στον Κριό και τον 3ο σας οίκο θα ευνοήσει νέες γνωριμίες αλλά και νέες συμφωνίες που θα ευνοήσουν τα σχέδιά σας και θα εξελίξουν τη δημιουργικότητά σας. Αποφύγετε τις ανασφάλειες και τακτοποιήσετε ότι σας καθυστερεί και ανακόπτει την πορεία σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη στον Κριό και τον 2ο σας οίκο ίσως σας φέρει μια οικονομική τακτοποίηση σε θέματα σπιτιού , μπορεί να σας φέρει κάποια έσοδα αλλά θα πρέπει να τακτοποιήσετε και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν για να μπορέσετε να νιώσετε ήρεμοι.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/10/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα